Plánovaný cisársky v levickej nemocnici

martina1201
11. nov 2019

Ahojte mamičky, hlavne tie, ktoré rodili v levickej nemocnici plánovaným cisárskym. Podľa čoho vám stanovili termín pôrodu? Mám viac pôrodov za sebou a kvôli 2 cisárskym musím ísť na plánovaný cisársky, len by som chcela vedieť ako ho plánujú, keď mám termín 26.12. či to urobia krátko po skončení 36.tt alebo až krátko pred termínom ale samo sebou tak, aby som na vianoce nestrašila v nemocnici. Som plne zatvorená a krčok sa mi neskracuje. Aspoň minulý týždeň to tak bolo. 🙂

kikush2000
2. jan 2022

@martina1201 ahoj, asi už máš po pôrode. Verím že ty ak bábätko ste v poriadku. Ako ti napokon dali ten termín? Mňa tiež čaká 3. cisársky a uvažujem o levickej pôrodnici. Aký tam bol prístup lekárov a sestričiek? Želám veľa zdravia a šťastia tebe aj rodinke.

martina1201
autor
2. jan 2022

@kikush2000 moja malá má už 2 roky. Je zdravá a termín mi dávali 1tyzden pred termínom, ale to som odmietla, lebo som sa nechcela domov vrátiť deň pred vianocami a išla som o 4 dní skôr. Domov sme prišli pár dní pred vianocami. Lekári aj sestričky boli fajn, príjemný prístup aj pomoc, len veľa rodičiek. Ale celkom sa dalo. Prajem dobrý výber termínu a rýchle zotavenie rovnako aj veľa zdravia tebe aj drobcekovi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre