Slabé sťahy po termíne. Sú to kontrakcie?

katka3212
1. apr 2023

Ahojte, som 4 dni po termíne . Doteraz sa nič nedialo, ale od vcera ma začalo pobolievať v podbrušku, take sťahy a mierne tvrdnutia brucha , kopance sú slabšie . Od vcera rana to mám kazdu hodinu cca 10x po 25 sekúnd, ale je to úplne slabé. Aj celú noc to trvalo doteraz. Neodišla mi zátka, voda mi neodteka, nespinim. Absolútne nič , len tie stahy . Bruško mám stále dosť vysoko . Stolicu aj 3x denne ale žiadne hnačky.
Som prvorodička .
Sú to poslickovia ???

V pondelok idem do lekára dohodnúť termin na vyvolávačku. Mala ste to niektorá takto podobne a ako to pokračovalo ? Rozbehuje sa to pomaly alebo to takto môže trvať aj týždeň ?

Ďakujem za kážde info 🙂

zuza265
1. apr 2023

@katka3212 moze to byt kazda moznost z vymenovanych🤗 mozes tomu skusit pomoct kupelom, pohlavny styk (kvoli spermiam), prechadzky a podobne. A uvidis ci sa to rozbehne ci nie🤗 drzim silno palce a verim, ze uz sa nevies dockat♥️

slavenka2
1. apr 2023

@katka3212 rodila som v novembri a prenášala som 11 dní,najlepší je spontánny pôrod,bez vyvolávania,ale prenášať môžte 14 dní po termíne...a poslíčkou,falošné kontrakcie som mala asi 2 týždne pred pôrodom...Mne nepomohli ani prechádzky,ani kúpeľ,sex,absolútne nič,proste to neprichádzalo,až po druhej vyvolávačke sa to spustilo v horúcej sprche a porodila som na izbe v nemocnici,dcérka mala 4400g do 5 minút bola na svete...Prvú dcérku som mala tiež tak rýchlo a prenášala som 1 deň...držím palce,aby to prišlo už aj dnes 🙂

dominika1922
3. apr 2023

@katka3212 tak ako ? Stále to trvá alebo už to prestalo? 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre