Cítili ste, že sa už blíži pôrod?

30. nov 2022

Alebo vám bolesti začali z ničoho nič?Ja sa dnes cítim strašne divne a neviem, či na mňa niečo lezie, alebo sa začína pôrod. Je mi chladno, aj horúco zároveň. Pobolievajú ma kríže
Bolí ma lonová kosť a celkovo sa cítim tak inak. Ako to bolo u vás?

bluemoon24
30. nov 2022

Me od rana bolely krize a kolem 14 prisly prvni slabe kontrakce. Drzim pesti ❤️

martinka13
30. nov 2022

U mňa to prišlo z ničoho nič. Hneď kontrakcie.

baxira
30. nov 2022

Mne večer odtiekla plodová voda, takže som vedela, že to začalo. Išli sme do pôrodnice. Nemala som však žiadne bolesti. Keď začali kontrakcie, zaznamenávala som ich do aplikácie v mobile. Bolesti boli najmä v podbrušku (kŕče), neskôr aj kríže a šialené tlaky na konečník, ktoré som mala dlho... Dieťa sa narodilo 31 hodín po odtečení plodovej vody.

kukulienka999
30. nov 2022

Ja som prenášala 8 dni, každý deň som sa zobudila s pocitom kokoos, už dnes to určite príde boli má to a to, poslickovia a neviem čo. Aj mamke som iz posledné dni písala že určite do večera porodim😁 a teda porodila som až na 8 deň, kontrakcie prišli z ničoho nič

erinka90
30. nov 2022

Nie, keby uz manzel na mna nekrical ze " obliekaj sa ideme ty rodiiis" tak by som porodila v kuchyni. 🤣 V porodnici som za 1 hodinu porodila.

nikpa
30. nov 2022

Nie, necítila som nič. Ešte 2 hodiny predtým som bola v bille na nákupe 🤷

diewcatqoo
30. nov 2022

No ja som sa citila posledne dva mesiace, ze porodim kazdu chvilu 😀

konikkon
30. nov 2022

Nie, nič som necítila, vyspala som sa do ružová, ráno odišla zátka, prišli prvé kontrakcie, dala sprchu, išli sme do pôrodnice a do pár minút bola dcéra na svete.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre