Absolvovali ste hypnopôrod?

gartija
19. dec 2021

Ahojte,

Zienky, ktoré ste boli na hypnoporode, tak akw sú vaše reálne skúsenosti? Akw ste mali kurzy? Pomohlo Vám to? Boli ste aj s mužmi?

Vďaka za odpovede!

dzepeta
19. dec 2021

@gartija v juli 2019 sme aj s muzom absolvovali kurt hypnoporodu. Bolo to skvele najlepsi kurz na akom som bola👍🏼Viedla ho Hanka rollova. Bola to skvela skusenost🙂urcite odporucam

gartija
autor
19. dec 2021

@dzepeta Dakujem pekne za skúsenosť

nely1704
19. dec 2021

@gartija áno, boli sme obaja , rok dozadu, je to skvelé, oplatí sa , veľmi nám to obom pomohlo ...

gartija
autor
20. dec 2021

@nely1704 a u koho ste boli vy?

bolarazjedna
20. dec 2021

mňa by zaujimal ani nie kurz, ale že ako ste využili poznatky počas pôrodu ? Vedeli ste sa riadiť tým, čo ste sa naučili na kurze? Pomohlo vám to počas pôrodu?

veronice
20. dec 2021

Ja idem na kurz po novom roku a rodim koncom februara tak mozem dat info ale az potom 😁 tiez idem k Hanke Rollovej (na fb ma stranku Dulahana)

dzepeta
20. dec 2021

@bolarazjedna mne pohmohli tie cvicenia co sme robili na kurze. Ucili sme sa ako spravne dychat. Ako relaxovat ak toe nahravky a co sme dostali a brozurky rada som si odtial citala a aj tie afirmacie mi pomohli🙂

nely1704
21. dec 2021

@dzepeta presne tak aj mne, veľmi dobre som sa nastavila na kontrakcie , neviem si predstaviť, žeby som šla rodiť bez toho... Veľa žien má z pôrodu traumu a ani sa im nečudujem. Ja nemám na pôrod žiadnu zlu spomienku. Vedela som čo ma čaká, ako ,, narábať" s bolesťou a hlavne psychicky to zvládnuť
@bolarazjedna

bolarazjedna
21. dec 2021

ešte mi napadlo, že dýchacie cvičenia a dobré rady dávajú aj na bežných predpôrodných kurzoch /pokiaľ dobre viem/. Je tu niekto, kto ich vie porovnať s kurzom o hypnopôrode? Ja len kvôli cene toho kurzu, či to naozaj dá omnoho viac, ako bežná predpôrodná príprava? Je tu niekto, kto napr. mal prvy pôrod bez hypno-prípravy a druhý už po absolvovaní kurzu? ako by ste porovnali tie 2 pôrody?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre