Ako sa teraz vybavujú veci na úrade práce?

alenamihal
12. apr 2021

Bol niekto vybavovat veci na urade prace ako robia?? ci sa ziadosti posielaju len postou alebo aj osobne mozem ?? A taktiez vybavenie noveho pasu... Ci vsade chcu neg.test ??

sissy27
12. apr 2021

@alenamihal inštitúcie negatívny test požadujú určite (či to niekto reálne kontroluje netuším, ale teda nechápem, aký je problém dať sa otestovať keď viem, že potrebujem ísť medzi ľudí a oficiálne sa to vyžaduje ...).
Úrad práce som minulý rok v prvej vlne riešila iba mailom, pas jedine osobne, keďže treba aj aby ťa odfotili a zosnímali otlačky prsta.

sonetta
12. apr 2021

@alenamihal ja som bola minulý týždeň vybavovať na polícii OP a chceli odo mňa test, tak isto na Mestsky urad

alenamihal
autor
12. apr 2021

@sissy27 pre info,ja sa testujem kazdy tyzden,nemam s tym problem vobec !!! Ide mi skor o to,ci ma neotocia spred dveri ,kedze nebyvam priamo v PP...

sissy27
12. apr 2021

@alenamihal pýtala si sa, či treba test, nie či budú riešiť tvoj pobyt, tak sa ukľudni.
S pasovým aktuálne skúsenosť nemám, ale na dopravný inšpektorát v BA treba mať vopred dohodnutý termín, tak najlepšie bude zavolať kam potrebuješ a nasmerujú ťa určite lepšie, ako ktokoľvek tu.

katka2602
12. apr 2021

Upsvar - žiadosť stačí zaslať mailom, treba ukončenie PP, zápočtový list ak máš, najvyššie dosiahnuté vzdelanie (vysvedčenie, diplom)...alebo ak chceš osobne tak si zisti či majú vonku urnu na poštu.