Kde kúpim nosiče Manduca v Bratislave?

tramtara
13. dec 2012

Babyyyyyyyyy... potrebujem radu kde v Bratislave sa dajú kúpiť nosiče Manduca ???? Ďakujem 🙂

rebecca16
13. dec 2012

Latkoveplienky.sk. Je to aj kamenna predajňa v Petržalke. A este je predajňa na liscich nivach - latkovky.sk. Myslim, že v oboch aj poziciavaju a robia o nich kurzy. Osobnú skusenost nemám so žiadnou. Ja som kupovala cez eshop. Určite je viac most, kde ju kúpia v BA - treba googlit🙂

zivika
13. dec 2012

@tramtara v petrzalke, namestie hraniciarov 12...babybum sa to vola 🙂

lucikusik
13. dec 2012

My sme kupovali v predajni na Líšcich Nivách. Najskôr sme si ju tam požičali, vyskúšali, či tam malý bude chcieť byť a až potom kúpili. Sme veľmi spokojní.

turistka
13. dec 2012

latkovky.sk - líščie nivy

veveri
8. jan 2013

Ahoj, predavam Manducu, cervena farba, kupena 8.6.2012, pouzita asi 5x, mala v nej nechcela byt. Cena 100,- € . Davam k nej aj navleky na ramenne popruhy proti preslintaniu. Original balenie, aj faktura.

ivula7
8. jan 2013

Ak zvažuješ kúpu nosiča priamo v predajni, tak potom pozri aj na nasledujúcej mape a skús si priblížiť miesto, je ich tam viac http://www.onoseni.sk/index.php?option=com_gmap... 😉 Sú na nej uvedené aj iné internetové obchody a kamenné predajne...

erodinka
29. máj 2013

Dobry den, Manducu mozete kupit aj v nasom e-shope. Momentalne davame ako darcek fumbee chranice a dopravu kurierom zdarma. U kuriera sa da platit aj kartami. Dodavka je vacsinou do 1. pracovneho dna alebo si ju mozete vyzdvihnut v Petrzalke osobne. Ak by ste mali akekolvek otazky, nevahajte ma kontaktovat.