Vaše rady a tipy pri kočíkoch

2. apr 2024

Ahojte žienky, rada by som si vypočula vaše rady a tipy pri výbere kočíka.
Aké parametre vás pri výbere záujímali, čo bolo pre vás podstatné pri výbere vášho kočíka?
Na čo si dať pozor? Čo ste zistili pri používaní, že vám chýbalo?
Čo ste využili, nevyužili?? S čím ste boli pri používaní spokojné, nespokojné??
Kľudne môžete aj všeobecne aj konkrétne značky.

Predým ako niečo kúpim si rada urobím prehľad na základe vašich reálnych skúseností.

A ešte otázka koľko je ideálne investovať do kočíka?

Ďakujeeeem!!!

andula1988
2. apr 2024

Ja som pracovala par rokov s kocikmi …
Treba si urcit kde budes kocik pouzivat, teren - mesto, ci budes casto skladat - popripade prenasat po schodoch, aby sa aj kocik zmestil do auta.
Ake mas este kriteria, korytkove sedenie - alebo rovny lah, aky mas cenovy strop. Co od neho ocakavas ….

Kolko je idealne investovat, zalezi na tebe … napr. Drahsie znacky ako cybex, bugaboo, joolz vies aj za dobru cenu predat …

Ja som mala bugaboo fox a kupila by som si ho znovu len uz novsi model ….

len_nig
2. apr 2024

Za mňa kúpiť "lepšiu" značku ktorú potom aj predáš za normálny peniaz, väčšinou tie kočíky sú kvalitnejšie, spratnejsie. Ja som si nechala poradiť od kamarátky Cybex Balios s Lux, chcela som rovný ľah, kočík otocitelny aj ku mne aj na druhú stranu, ľahko skladateľný, aby prešiel aj dedinské cesty, poľné cesty atď a všetko toto splnil. Predali sme ho za super cenu, teraz ho idem kúpiť opäť pre druhé 😊
Hlavne by som sa vyhla kúpe trojkombinacie s nekvalitným vajíčkom.
Nuž a koľko investovať do kočíka to podľa mňa podľa možnosti. Niekomu je normálne aj 2000€ a niekto nemá na kočík rozpočet ani 200€ to fakt záleží iba od Vašich možnosti 😊

beata_k
2. apr 2024

Nekupuj si dizajnove hrkalky. Strieska sice krasna, ale 3 mesacne sa ti nezmesti do vanicky. Daj si aj pozor na male kolieska, zvyknu hrkotat pri kazdom kamienku.

larena
2. apr 2024

Keby som sa vedela vrátiť v čase tak by som pozerala po čo najdlhšej streche😀lebo napr moja malá neznáša keď jej svieti slnko čo i len trochu takže dlhá strecha je must have

svokrinjazykmonika
2. apr 2024

Aby bol ľahučký, aby mal dlhú striešku s takým šiltom a vajíčko aby sa ti dalo dať na konštrukciu. Ja som mala len také vajíčko do ruky ale no peklo.

marianarem
2. apr 2024

My sme mali EasyWalker Harvey2. Dopredu som nejako nevedela, co si mam vsimat, poradil nam tuto znacku kolega so 4 detmi. Co som na nom ocenila, bola super manipulacia, fakt lahko sa s nim otacalo, manevrovalo. Zvladol aj teren, takze sme s nim mohli aj do vinohradov za domom. To by som uz nabuduce cielene hladala.
Co sa mi zda ako uplna zbytocnost, je prebalovacia taska. Ja som ju nemala a doteraz som v podstate nepochopila jej vyznam, mne nic take ani raz nezachybalo.

siska53
2. apr 2024

Aby sa zmestil aj do maleho vytahu - cize ovladatelna rucka, peroval a mal velke kolesa, nie tie mini krpate a v rovnakom rozstupe predne i zadne, nie, ze dve vacsi rozostup a dve mensi.. Mne to vsetko splnil Inglesina Magnum, dokonca to bol zaroven aj sportiak, ja som bola maxispokojna a nemala som ziadne vyhrady.

Lenze kazdy ma ine preferencie.

joesvk
2. apr 2024

My sme mali Hartan-hlavne ten "športový " mal tieto výhody- ľahko ovládateľný, dostatočne veľký, aj trojročné dieťa sa doňho hravo zmestilo,vhodný do každého terénu. Ani po dennodenne používania nič na ňom nakazilo.
Nevýhody-dosť malá tá sieťka na odkladanie nákupu a keďže mal pomerne veľké kolesá,tak bolo nepohodlné trepať ho do auta.A bol aj ťažký ,takže ak sa potrebuješ často presúvať autom, nebrala by som ho.