Športový kočík Lionelo

maria2891
14. apr 2020

Zdravím, prosím niekto skúsenosti so športovým kočík Lionelo Anett alebo Lionelo Anett tour. Spĺňa všetky požiadavky na športový kočík, ktorý by som chcela. Len by som chcela vedieť aj skutočnú recenziu. Ďakujem

ciaciacia
14. apr 2020

@maria2891 ahoj, ja mam lionelo anett tour, ten má nosnosť do 22 kg a môžem povedať, že za tu sumu som spokojná, mam ho od januára a občas mu davam poriadne zabrať a zatiaľ sa drží dobre, akurát muž podotkol, že by mohol mat výškovo nastaviteľnú rucku, lebo on je dosť vysoký. Dizajnovo sa mi páči, mam tmavo šedý.

maria2891
autor
23. apr 2020

@ciaciacia ďakujem chcem si tiež kúpiť. Prosím ťa len nevieš aký je rozdiel medzi annet tour a annet? Ďakujem

ciaciacia
23. apr 2020

@maria2891 presne toto som riešila aj ja, rozdiel je v tom, že annet ma nosnosť len do 15 kg a ma menšie rozmery, annet tour ma nosnosť až do 25 kg a je väčší, ja som vzala annet tour, aby sa moja mala v ňom mohla pohodlne vyspať.

maria2891
autor
9. máj 2020

@ciaciacia zdravím, ešte by som sa chcela opýtať či kolieska veľmi nehrajú na ne rovnom teréne. Bývame na dedine, tak ci zvládne bez hrkotania aj jemne nerovný terén, dvor, lúky a občas jemne kamienky. Toho sa obávam najviac lebo pri prvom kočíku mi veľmi hrkal a vŕzgal. Ďakujem

ciaciacia
9. máj 2020

@maria2891 ja mu davam zabrať dosť, chodím s nim aj na nerovne terény, nespevnene cesty, trávnaté, aj kamienky sa nájdu a zatiaľ nehrka ani nevydáva iné zvuky. Používam ho piaty mesiac, bohvie aký bude o rok, ale zatiaľ som veľmi spokojná. Každopádne za tu cenu asi nemôžeme očakávať, že bude navždy stopercentny.

katus193
30. aug 2020

@ciaciacia
@maria2891 ahojte, nasla som tuto diskusiu,tiez sa mi paci tento kocik. Prosim viete mi povedat ci sa da asppn trosku pohojdat?Ja som mala od svagrinej poziciany xlander a ten nemal absolutne pruzenie, ked som prechadzala cez obruvnik takmer som vykotila maleho a celkovo bol taky tvrdy alebo ako to nazvat.

maria2891
autor
1. okt 2020

Ahojte, tak nakoniec som kúpila športový kočík Bebetto Rainbow ( ten má super pruženie aj kolesá). Veľmi sa páčil Lionelo ale bála som sa kočík objednať z internetu bez toho aby som si mohla vyskúšať a pozrieť naživo.

masasko
14. jan 2021

Zvažujeme kúpu tohto kočíka, ale nenašla som rozmery sedenia. Môžem poprosiť zmerat sedačku šírku, výšku opierky chrbta a polohovacej časti nožičiek. Ďakujem za odpoveď.