Kočík vhodný na vynášanie v bytovke

sanny2993
21. okt 2020

Ahojte. Uvažujem nad 2 typmi kočikov. Anex e type vz joolz day ... avšak bývame v bytovke na 3tom poschodi bez výťahu. S ktorou vaničkou to bude ľahšie ? 😃 pripadne skúsenosť s inymi kocikmi ktore maju lahsiu vaničku ? Dakujem 🙂

lauriema
21. okt 2020

@sanny2993 Ahoj, neviem aký kočiarik chceš ale za mňa. Peg perego úžasné skladaný rýchlo sa. Skladá lahucky je

euie
21. okt 2020

@sanny2993 ahoj, my sme na stvrtom bez vytahu a pri prvom synovi som mala gesslein f6 s c-lift vloznou taskou. vlozna taska paradna, akurat kocik bol trosku ozrutnejsi. na dcerku mam pripraveny gesslein f4 air tiez s c-lift vloznou taskou. neviem ci si pozerala gessleiny ani ako to planujes doriesit, ci vynasat cely kocik. ja so nechavala konstrukciu kocika v pivnici/aute/garazi a hore nosila len vloznu tasku.

albertka1980
21. okt 2020

@sanny2993 za mma tiez gesslein, ak mas moznost nechat spodok kocika dole. Staci vybrat "tasku" s babom a po schodoch hore, dole.

gabikaa96
21. okt 2020

@sanny2993 tiež bývam v bytovke, máme Peg perego a znesiem ho aj sama dole.

sasanka605
21. okt 2020

@sanny2993 presne vanicku a potom aj sportovu cast Day som nosila na 4 posch. Kym mal krpec okolo 8 kil v pohode, potom som ho nosila z kocikarne v nosici.

oblecenie99
22. okt 2020

Peg Perego (ak máte na mysli model Book S) je vážne super na skladanie, naša vanička bola aj celkom priestranná, a dobre sa niesla v rukách..a tuším konštrukcia so športovou časťou spolu má cca 11 kíl, čo je tiež bonus. ALE! iba nový kočík. Ja som kúpila ojazdený, ináč v peknom stave, ale konštrukcia sa brutálne vie rozhegať (práve pre tú skladnosť). A nedá sa s ňou nič robiť. Plus treba počítať s tým, že ide o mestský kočík, žiadne odpruženie. Toto by mi ináč až tak nevadilo, nebyť tej konštrukcie.. ale za to predávajúca nemohla, toto je proste typická vlastnosť týchto kočíkov. Napriek tomuto nedostatku som rozhodnutá preň aj pri druhom dieťati, iba si kúpim pod neho novú konštrukciu. Skladnosť je totiž bezkonkurenčná, kočík sa dá zložiť aj so športovou časťou, netreba dávať sedaciu časť dole, vanička sa dá polohovať, keby dieťa malo reflux, ja mám veľmi rada aj športovú časť, vyhovuje mi, že sa dá otáčať, strieška tiež super, veľký košík na nákupy a super príručná taška, ktoré je nezničiteľná. A vajíčko je z tých väčších, dá sa namontovať do auta na pásy aj na izofix a má veľmi dobré umiestnenia v ADAC testoch. Keby som ho kupovala ako nový (a možno aj novší model, určite už majú vylepšenia), tak by som nemala naň ani jedno zlé slovo.