Baby som zúfalá sledujem kočíky každý deň, mám ešte času nato, ale viete ako to je... Nechcem ani drahy ani lacný :D a hlavne nech je praktický, lahký a pekný ...Aký kočík máte vy??? Ďakujem
@lenkamatus je uplne jedno, aky mam ja, pretoze zrejme byvame v rozdielnych podmienkach a mame rozdielne naroky. Ale skus sa zamysliet nad nasledovnym: v akom terene ho chces pouzivat (asfaltovy chodnik, polna cesta, byvate v meste, na dedine?...podla toho vybrat kolesa, gumene, plastove, nafukovacie atd), budes ho vlacit po schodoch (tak by mal byt lahky, s nafukovacimi kolesami su tazsie), treba ho napratat do vytahu? (treba presne vymerat kabinu, podobne ako kufor v aute), chces mat odpojitelnu vanicku alebo to ma byt v celku? (ci chces dieta vo vanicke prenasat alebo nie), preferujes smer/ protismer dietata? chces samostatny alebo trojkombinaciu? (pokial nema kvalitnu autosedacku, tak radsej nebrat a dokupit samostatne), drahy-lacny, to je velmi relativny pojem, ... asi som velmi nepomohla, ale mne toto nemal kto poradit a preto som si prvy kocik vybrala zle. Nebol zly, ale nezodpovedal podmienkam... a najlepsie bolo, ze mi dieta odmietalo v tom hlbokom kocari lezat, takze mi bol napokon aj uplne zbytocny 😀
@lenkamatus no my mame malicke auto lebo sme uz dalsie dietatko neplanovali tak sme mali dilemu kupit nove auto alebo kocik do maleho auta 😀 a kedze na nove auto ani nahodou nemame 😒 tak sme zhanali kocik co vtrepeme do naseho miniauticka 😉
@lenkamatus a hlavne, ist do predajne, nechat si poradit, presne im povedat, ake su vase poziadavky, popozerat, poskusat... a nekupovat hned 🙂 radsej precitat este par recenzii na nete a porovnat aj ceny na netovych obchodoch
@lenkamatus a neobjednavaj ziadny kocik naslepo, urcite si ho chod pozriet nazivo, lebo fotky byvaju pekne, ale realita uz nemusi byt taka 😅 mne sa napriklad pacil jane muum a bola som takmer 100%ne rozhodnuta, ze ho chcem, ale ked sme isli do obchodu a videla som ho, bola som uuuplne sklamana (co je horsie, pripadal mi uplne odflaknuty), co som teda od vyrobcu s dobrymi referenciami necakala...
ahojte maminky aky kocik je priestranny a dlhy mam 3rocnu dcerku ktora nechodi a potrebujeme velky kocik 😉
ja chcem inglesina clasica ,ale je hrozne drahý tak asi jazdenku 🙂 ak nájdeme...chceme kupovať až v januári 😉
A nemáte prosím niektorá skúsenosti so značkou baby safe? Našla som Kočíky tejto značky na jednom českého webu a veľmi sa mi páči. Rozmýšľam, že by som ho objednala, ale skôr by ma zaujímali nejaké praktické skúsenosti, ak je niekto máte. Jedná sa konkrétne o model BabySafe Adventure 2013. Túto značku nepoznám a predsa len to nie je najlacnejšia záležitosť, takže by som radšej predtým nejaké informácie.
Vopred veľa ďakujem
zalezi na tom, kde ako casto ho budes pouzivat, ci mas nejake zasadne preferencie alebo aj limity (napr. u nas to bola sirka stareho uzkeho vytahu v panelaku a tiez kufra maleho auta 😉 ).
my sme chceli kvalitny, lahky (dvihanie do Ba MHD), skladny (do auta) a pekny.
mame Hartan VIP XL, v pohode vozime uz druhe dietatko.
je to ako s autami, kazdemu sa paci a potrebuje ine,
stylom : mozem si kupit aj Mercedes, ale menej mi vadi, ak mi niekto oskrie staru skodovku 😎