Zle pichnutá lokálna anestézia

22. feb 2023

Dobry vecer mam otázku bola som včera u zubarky pychla mi anestezu ale vobec mi nestrplo to co malo aj som jej to povedala a ona ze sa mi to asi len zda zacala vrtat zub mala som kaz a citila som to.... No promblem nastal chvíľu potom ako som odišla lice som mala strpnute ale aj mi opuchlo a mam ho take este dodnes taktiež ma boli.. Mate nejakú skúsenosť? co stym?

kjll
22. feb 2023

Ja by som išla na pohotovosť určite

evica17
22. feb 2023

Horne zuby sa umrtvuju ťažšie ako spodné,lebo je tam kosť a tam musí zubár vedieť kde pichnúť a aj dlhšie trvá účinok anestézy. Ak tak si mala trvať na Tom nech ti to opichne znova, lepšie,moja nemá problém keď jej poviem že to ešte cítim bolesť. A Neopuchlo ti lice z toho pichania alebo tak ? Mňa to vždy boli na druhý deň to miesto vpichu.

abdn16
22. feb 2023

pichla ti injekciu do lica, predpokladam? z mojich skusenosti injekcia do lica bolas nad najhorsia co sa tyka opuchu. Budes to mat poriadne opuchnute niekolko dni.

autor
22. feb 2023

@abdn16 bolo to tak medzi

autor
22. feb 2023

@evica17 heej hej mne nejde o to ze ma to bolelo to vrtanie len to lice mi opuchlo stej injekcie aj to miesto vpichu ma boli.. Zub ktory ma. Bolel ma uz neboli.. Len to. Lice aj zvonka

abdn16
22. feb 2023

to je len normalna reakcia. mne uz pichali injekciu kadekde, aj do podnebia. no lice bolo vzdy najhorsie, aj tyzden trvalo kym mi to uplne odpuchlo.