Tlak v kostrči a v konečníku

14. júl 2021

Čo prosim Vas to može sposobovať? mam sedave zamestnanie a citim to už 2 tyždne. nieje to bolesť, iba taky tlak, akokeby som niečo mala v oblasti sedacich svalov medzi zadkom. Stretli ste sa už s tym? Lieky sod bolesti som skušala , ale je to stale rovnake. Bolesť necitim, iba tlak, akokeby opuch , niečo otlačene, ani neviem opisať ten pocit.Najviac to citim pri chodzi a stoji.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avatar72
18. júl 2021

U mňa tiež sedavé zamestnanie a bola to platnička. Prvý týždeň ako píšeš a behom druhého týždňa sa to zopsulo úplne a keď ti začne hocičo tŕpnuť, alebo si nebudeš niečo cítiť, treba hneď do nemocnice a mali by k tebe zavolať neurológa a v prípade podozrenia na Syndróm Cauda Equina potrebuješ CT/MRI a možno okamžitú operáciu. Ak by si to mala a prehliadli by to, tak je veľké riziko aj ťažkých trvalých následkov https://www.bbc.com/news/health-49235474

autor
19. júl 2021

@avatar72 Ďakujem za reakciu a čo Ti potom pomohlo?jNiekedy citim aj tlak, akokeby v konečniku, pri analnom zvierači.Je to strašne neprijemny pocit.

avatar72
19. júl 2021

To som nemal, ale začalo to tlak v kostrči bez žiadného pádu, alebo podobnej udalosti a zväčšovalo sa to a zrazu som nemohol chodiť. Operácia mi čiastočne pomohla, ale ak sa dá, treba zmeniť spôsob šivota, menej stereotypného pohybu, alebo sedenia. Ako u koho.

autor
19. júl 2021

@avatar72 JA som na PN, 8 tyždňov po operácii, hysterektomii, tak ten pohyb je obmedzený.Stale som bola v pohybe pred operáciou a teraz väčšinou sedim. ,Pri telke, PC. Mam taky pocit akokeby otlačenej kostrče. Alebo niečo zo svalami, akokeby oslabene, alebo sposobovali nejaky ťah, neviem to ani poriadne opisať.Je mi ľuto, že u Vas pomohla čiastočne až operácia.

avatar72
19. júl 2021

To je fuk. O mňa sa už nejedná. Ale sedenie nie je to najlepšie na chrát.

hygienka
29. dec 2022

Ako ste dopadli, prišli na príčinu ťažkosti?