Preventívna prehliadka u všeobecného lekára

5. dec 2021

Ahojte neviete ako funguju teraz preventivky u vseobecnych lekarov pocas korony?? Funguju nirmalne?? Treba sa vopred objednat? Totiz mala som este detskeho lekara, stahovala som sa a uz som si hladala vzhladom k veku lekara pre dospelych. Nasla som, ale zacala korona v 2019 tak som to nechala tak ale chcela by som ist na preventivku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loginexistuje
5. dec 2021

preventivku sa robia u nas normalne a su len na objednanie odjakziva

michaelam2
5. dec 2021

moja doktorka robi preventivky...na kazde vysetrenie u nej sa treba objednat a vdaka tomu sa v cakarni stretnu max 2 pacienti a vsetko funguje

margaretka_
5. dec 2021

Moj dr robi teraz preventivy, bola som akurát vo stvrtok. Na preventivu sa vzdy trebalo objednat. Teraz je dobre sa unho objednat na kazdu navstevu, ale osetri aj neobjednanych.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanaete
5. dec 2021

Zalezi od lekara, ako ma pracu zorganizovanu. Moj robi preventivky stale a treba sa objednat. Ale on mal uz pred kovidom rozdelene hodiny pre akutne pripady a pre objednanych (preventivky, predoperacne, chronicki pacienti). Aj na odbery rano si objednava presne pacientov, nech ich tam nie je vela a nemusia cakat.

simsalabim
5. dec 2021

Zalezi od lekara. Moja preventivky robi - nedavno som bola - objednavala na ne vzdy. Na bezne vysetrenia zacala objednavat az pri Covide. Ale funguje normalne. Nie je problem ju zohnat cez telefon ci mail.

nelca84
5. dec 2021

Moja lekarka robi normalne cely cas, takze aj preventivky. A ano, treba si najskor zavolat, aby si necakala v cakarni s chorymi.

tamvtme
5. dec 2021

Moja tiez robi preventivky...bola som minuly tyzden...najprv mi dala termin konkretny na odbery a potom dalsi uz na vyhodnotenie vysledkov a samotnu prehliadku....

lucka_ke
5. dec 2021

moja robí normálne, bola som vlani aj tento rok, aj syn bol na preventívke + očkovanie podľa veku, objednáva sa všade

marcellka32
5. dec 2021

Mňa zaujíma, čo vaši lekári urobia počas preventivky? U mňa krv, moč, stolica, tlak, EKG

margaretka_
5. dec 2021

@marcellka32 moč,krv, ku krvi som si vypytala este aj mineraly, tie tam inak neboli. Teplota, tlak, saturacia a popocuval dychanie. A potom iba pokec.
Ekg ze az od 40 rokov sa robi na preventive mi povedal.
Inak je to dane ze v akom veku sa co vsetko robi.

marcellka32
5. dec 2021

@margaretka_ mám 41 tak robil EKG

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
5. dec 2021

@marcellka32 Mne robi to iste.