Popôrodné baby blues - skúsenosti

23. aug 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosti s poporodnym baby blues? Nie je to úplne depresia ale tie zmeny nálad z minúty na minútu sú desne. To sa nedá takto fungovat. Existujú na to nejaké výživové doplnky alebo caje alebo čokoľvek, okrem rád ktoré sú na internete ako spánok, pohyb, pomoc rodiny atď. Ďakujem ak napíšete svoje skúsenosti. Moc mi to pomôže.

majlo1234
23. aug 2022

Ja som asi mala tiez baby blues. Alebo nejaku hormonalnu nerovnovahu. Spojene s traumatizujucim porodom. Velmi vela som plakala, citila som sa neschopna postarat o babo sama. Nepomohlo nic, len cas. Po par tyzdnoch, ked som si navykla na nedostatok spanku, urobili sme si aky taky rezim a hlavne ked som sa odvazila ist na prvy vylet, dostala som druhy dych.

bielavila
23. aug 2022

Ja som to mala pri prvom synovi, mala som ich dost silne, dlho som lezala pred aj po porode v nemocnici a asi to na mna dolahlo, syn bol v inkubatore, kojit som nenohla, zlomila som sa a zrazu bolo zle, len som revala aj 10 hodin v kuse, nic som nejedla, za mnou poslali psychiatra a ten mi dal lieky, nepamatam ake, ale davali mi ich kazde rano v nemocke, po tyzdni- dvoch to preslo nejak, domov som uz odchadzala v poriadku po mesiaci