Operácia kolena - čakačka na termín

31. okt 2022

Baby koľko sa súčasne čaká na artroskopiu kolena v nemocniciach na západnom Slovensku? Pripadne aj iné ortopedické operacie (nie zložité ako výmena kĺbu).

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mmonika
31. okt 2022

znama ide teraz v decembri a objednavala sa minuly tyzden ..

autor
31. okt 2022

Baby ideálne keby napíšete aj mest, pripadne nemocnicu. Neviem ci to mam poriesit súkromne alebo cez nemocnicu. Verdikt sa dozviem o 3 týždne, ale na operaciu to bude.

mmonika
31. okt 2022

To nemocnica .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ada1313
10. nov 2022

Prilepim sa k diskusii. Tiez som dnes po polroku dostala zavarecne odporucenie na artroskopiu kolena (pol roka objednavania na vysetrenia, kontroly atd.) s tym, ze si mam najst operatera. Ak viete odporucit, kde ste sa v BA objednavali, statnu a pripadne i sukromne kliniky (tu, ak, sa da, cenu, lebo takmer nikde na strankach sukromnych klinik sa neda dopatrat k cennikom)

autor
10. nov 2022

@ada1313 mama ide na antolskú, lekára sme vybrali, má napísané v správe toho koho sme chceli a ide priamo za ním. Čakačku ešte nevieme, musí ho navštíviť. Súkromné kliniky v BA sme vylúčili všetky, kedže sú pofiderne a nestoja za to, čo sa týka odbornosti a morálky. (Vieme to zadné pozadie). Inak v súkromných klinikách stojí AS kolena v BA od 1000 do 1500 e. Ak by sme mali vyberať súkromne tak zvolíme buď DS alebo skúsili by sme Trnavu. Malacky určite nie kvôli chybovosti.

ada1313
23. nov 2022

vďaka, dajte, prosim, potom vediet, kolko ste cakali a pripadne, ako ste boli spokojni. Lekara ste si vyberali na zaklade coho a prijal Vas?

petolub
29. mar 2023

@ada1313 mate zle recenzie na Malacky?
A toho z antilskej ste si vybrali samé ci na odporúčania lekára?
Akú ste nakoniec mali čakačku?

ada1313
9. apr 2023

@petolub to ste sa asi chceli opytat autorky. Ja som skoncila v Ruzinovskej nemocnici a mam tyzden od operacie. Dohodnut som sa bola zaciatkom decembra, povedali mi, ze sa mi ozvu po sviatkoch, do konca januara nic, tak som sla opat a "vraj zabudli". Termin som dostala na 3.4.23., operoval lekar, ktory ma objednaval. Musim ale povedat, ze po roznych ortopedoch som zacala chodit v juli a po operaciu to bolo 9-10 mesiacov. Vysledok zatial posudit neviem, od druheho dna chodim po svojich, este bude kontrola, v operacnej sprave mam uplne inu diagnozu nez s akou ma prijali (povodne menisku meniskus, operovana chrupavka) a mlady lekar mi rano pred operaciou povedal, ze on by to skor videl na umely klb 🙂 Inak pristup setriciek na lozkovom super, prepustenie len s papierom bez akejkolvek konzultacie a vysvetlenia - dozviem sa o 2 tyzdne na kontrole. Takze robim to, co nam lekari vycitaju - rehabilitujem podla internetu. Inak urcite odporucam mozno este pred operaciou objednat si rehabilitaciu, kedze i na tu sa dnes v BA caka a dostanete potom termin ako ja (6 tyzdnov), kedy je uz na zamyslenie, ci to ma zmysel.

petolub
27. mar 2024

@ada1313 ja som toto spravila ze som sa na rehabku objednala skorej a bola som na konztacii s fyzio pred operáciou a tam mi povedali ze to nevidia na operáciu odporučili mi trénera a od januára cvičím a už aj behať a korčuľovať začínam.. A inak mala byť operácia v januári..