Môže sa žlčník prejavovať len bolesťou chrbtice?

14. dec 2023

Mám strašnú bolesť pravej lopatky, nikde to nevyžaruje, bolí len pravá lopatka a pod ňou. Som tehotná, bola som už aj u fyzio, rozmasírovala mi to, vraj tam sú veľké spazmy. Bolesť ale neprešla😭 strašne silno ma bolí ta lopatka, je to taka nepríjemná bolesť, bolí pri ležaní, sedení, predklone…keď sa silno opieram pri sedení na gauči, tak je to ok, len pociťujem jemné pulzovanie a vystreľovanie akoby do bočnej strany tela, ale inak stále bolesť 🙄 napadlo mi, či to nemôže byť teda žlčník?🤷‍♀️

lilianka28
15. dec 2023

Mne sa len bolesťou chrbta v začiatkoch prejavoval žlčník. Vôbec žiadna bolesť v oblasti brucha, len chrbtica. Takže vôbec ma nenapadlo, že by to mohol byť žlčník. Až po nejakom čase som išla na sono a tam mi zistili kameň. Samozrejme neskoršie sa pridali aj iné príznaky a ťažkosti, takže musel ísť von.

autor
15. dec 2023

@lilianka28 fakt? Mne dr. hovorila, že to bude skôr chrbát potom, keď nič iné ma nebolí. A prosím ťa kde ťa bolel ten chrbát? Tiež napravo? Ďakujem.

snowflakenel
15. dec 2023

Aj mna len chrbat,bolest vychadzala zo stredu hrudneho kosa,dooonca som brala aj injekcie od chrbtice. . Neskor presla bolest pod rebro a do stredu pod hrudnu kost. Ale to som uz ozltla.ako kuriatko, kamienok- piesok zapchal zlcovod.

pkgirl30
15. dec 2023

Aj u mňa to bol velmi dlho najprv chrbát potom to prešlo do boku a potom na predok

autor
15. dec 2023

@snowflakenel
@pkgirl30 uff, no mňa vyslovene bolí len pravá lopatka a pod ňou, nepríjemná bolesť🙈 ťahavá, skôr aj pálivá niekedy…ťahá sa mi to už cca pol roka, myslíte, že za ten čas by to už neprepuklo nejako?

autor
15. dec 2023

Raz je mesiac dobre, potom sa 2 týždne trápim bolesťou, potom zasa nič a takto na striedačku

snowflakenel
15. dec 2023

Bolelo ma to cca 2 tyzdne, liecim sa aj na chrbticu,,cize som to pripisovala tomu....a ano,,ta bolest bola taka cudna,,tahava,,.... Vobec ma nenapadlo ze zlcnik. Az ked som ozltla. To ma uz ratovali.
Ved zbehni k dokimu, nech ta posle na sono. A mas,vybavene, lepsie, ako sa strachovat.

autor
15. dec 2023

@snowflakenel bola som už na pohotovosti pred 4 mesiacmi, to som mala šialene bolesti aj žaludka (asi z tehu) a chrbát do toho, odbili ma, že v tehotenstve ma nevezmu ani na gastro, lebo to mam určite z tehotenstva🙄
V pondelok idem na sono prsnikov do súkromnej kliniky, chcem ich poprosiť, či mi nepozrú žlčník, keďže robia aj sono brucha.

pkgirl30
15. dec 2023

áno aj ja som skôr mala takú pálivú bolesť pod lopatkou. Žlčník je nevyspytateľný...moja krstná mama mala kamene 20 rokov a nič jej nebolo a ja som musela ísť pod nôž do pól roka také bolesti som mala že som liezla po stene...a samozrejme kto vie či to budú kamene alebo či máš vôbec niečo zo žlčníkom...jedno sono by neuškodilo 🙂

autor
15. dec 2023

@pkgirl30 ďakujem krásne, chystám sa v pondelok 🙏🙏

pkgirl30
15. dec 2023

držím palce aby to dobre dopadlo 🙏🙂

timea301196
15. dec 2023

Ano môže