Bolesť pod ľavým rebrom a pichanie pri dýchaní v rebre

balcoska
23. máj 2023

Ahojte. Chcem sa spýtať ci ste mali niekto nejaký podobný problém. Ide o to, že ma začalo bolieť na ľavom rebre, asi v tých miestach ako je podprsenka. Bolí ma to iba v jednom mieste, hlavne na dotyk keď za tlačím. A keď dýcham tak sem tam cítim pichanie v rebrá h vpredu. A sem tam ma pichá aj v prsiach. Ja som už tak psychicky zničená z tej bolesti, aj chrbát ma boli. Môže to byť aj od chrbta? Dnes som bola na odber och, zajtra idem za doktorom. Doktor sa domnieva ze asi chrbtica, no uvidime...

mirkava
23. máj 2023

@balcoska od chrbtice, chrbtové svaly. Možno by ti pomohla akupunkuta a bankovanie.

veronikapetra
23. máj 2023

Mala som obdobne bolesti plus som sa nevedela nadychnut len ked som sa predklonila, tyzden po porode a bol to zapal pluc.

mirkava
23. máj 2023

@veronikapetra 😲 zápal pľúc? Mala si aj teplotu? Kašeľ?

veronikapetra
23. máj 2023

@mirkava ani teplotu ani kasel, ziadne ine priznaky, len bolest za rebrom a den predtym ako som sla do nemocnice som sa tazsie nadychovala v lahu.

veronikapetra
23. máj 2023

ale snazila som sa trochu cvicit chrbat lebo som myslela ze je to od chrbtice..

mirkava
24. máj 2023

@veronikapetra no sranda, mala som zápal pľúc. Teploty, kašeľ, prekvapilo ma, že to môže byť aj takto.

leameleg
12. jan 2024

@balcoska ahoj mam presne ten istý problém už cca 5 deň .. 19teho idem k lekárke... co ti prosím pomohlo pripadne co ti zistili? Ďakujem

balcoska
autor
12. jan 2024

@leameleg No poslali ma sono brucha, rtg pľúc a komplet odbery urobili. A aj na internom som bola. Všetko bolo v poriadku. Tak doktor mi tvrdí že to môže byť od chrbtice. Isla som na masáž a trochu sa mi to pouvolnovalo. A v lete sme boli na takých procedúrach a tiez celkom pomohlo. Dnes to ešte cítim ale slabšie. Dám si na to teply obklad a je trochu lepšie. A brala som aj Milgammu N.

leameleg
12. jan 2024

@balcoska ja mam sono brucha ok, krvné testy ok, interné ok, nerozumiem tomu... už som zúfalá z toho