dnes som bola na konzultacii u biotronika Richarda Havettu v Zlatych Moravciach a som prijemne prekvapena... myslim si, ze ten clovek naozaj tomu rozumie... máte s ním niekto skúsenost: ja osobne som nebola za nim s problemom s plodnostou, ale ma velmi dobre vysledky aj v tejto oblasti
ja som bola so stitnou zlazou, ale viem, ze k nemu chodi vela parov so sterilitou a ze ma dobre vysledky
Ahoj anuci ako to dopadlo u havettu,aj my tam chceme ist
Mám skúsenosť, pýta si 120 EUR na osobu, pre pár možno dá zľavu 200 EUR / na mesiac.
Pán Havetta alebo bageta neviem mu ani prísť na jeho meno je jeden drzí tupec čo vymýva ľudom modzgy.Každá akcia vytvára reakciu a preto prajem pánovy odborníkovy nech sa mu to zlo vráti na jeho Karme. 😎
Dobrý deň chcela by som sa spojiť kontaktovať s biotronikom Richardom Havettom zo Zlatých Moraviec ako je to možné?
mily Modry konik team, diky za zmazanie komentara. Iba som odpovedal na otazku. Ked tychto otazok bude 1000 tak budem 1000x rovnako odpovedat. inak nemozem.
@happy8051 ahoj citam tu ze si bola za panom Havettom koli problemom s plodnostou.nevies o niekom kto bol u nho stymto problemom.dakujem pekne