Asi mám psychický problém

6. nov 2023

ahojte toto je tema ktoru som si myslela ze nikdy nebudem musiet riesit v mojim zivote…
ale mam asi nejaky psychicky problem, alebo neviem ale nechcem si to moc pripustat.
Posledne mesiace vzdy ked som sama, tak ma chyti panika, brnia mi ruky, plačem a mam pocit ze nemam preco zit🙁 nic zle sa v mojim zivote nestalo ze by nieco na mna dolahlo alebo nieco…
myslite ze to mam riesit alebo co mam robit?😞

lucia851
6. nov 2023

Skús psychologa alebo psychiatea

kiwi3
6. nov 2023

urcite to ries s odbornikom, na zaciatok staci aj vseobecny lekar, ktory ta nasmeruje. moze to byt tetania alebo uzkostna porucha.

zuzi56
6. nov 2023

@kiwi3 a keď ti dá obvodak lieky na ukľudnenie, ták sa používajú len sem tam, on ti to nepovie a ty si vypestuješ krásnu závislosť, na to si daj pozor, pekne si letak prečítaj.
V lekárni sa dajú kúpiť nejaké levanduľove tabletky, neviem ako sa to vola , pýtaj sa .Sú na ukľudnenie ale či pomáhajú neviem

gabika0825
6. nov 2023

Takýto stav som mala aj ja z ničoho nič.. bolo to ešte v obdobi keď som po strednej škole išla do prvej prace, ja som nikdy nebola nejaký stressmen, som skôr flegma, Takze o to viac som nechápala ten stav. Mne fakt že z ničoho nič v jeden deň ráno som vstala a mala som neskutočne točenie hlavy, pamätám si to ako keby to bolo včera. Do toho má chytili neskutočne úzkosti, ktoré som dovtedy vôbec nepoznala, vzhľadom na moju povahu, plakala som, nechápala som prečo, do toho mi prišlo neskutočne zle, no zalieval ma každú chvíľu pot, myslela som že umieram. Potom to preslo ale stále som len plakala a plakala, trvalo to asi cca 2 týždne toto obdobie, zrazu som sa zobudila jeden deň a všetko bolo v poriadku ako keby sa nič nestalo a ovtedy sa mi to nezopakovalo. Doteraz nechápem čo to bolo ale stále si na to pamätám a to je už zopár viac rokov dozadu..