MŠ Gorazdova v Bratislave verzus MŠ Beskydská

miramia
19. apr 2024

Máte prosím vás skúsenosti s MŠ Gorazdovou ?
Po zmene bydliska patrí dcéra po novom na Gorazdovu.
Išla by tam ako predškolák. Ale škôlku nepoznám a na internete nič.
Neviem, či je múdre ju presúvať na inú škôlku. Poradíte?
Zároveň po zmene vedenia sa mi Beskydská prestáva páčiť. A tak zvažujem prestup po lete.
Poraďte prosím.

esteris
20. apr 2024

@miramia ahoj. Moja známa ma dcéru na Gorazdovej a veľmi si pochvaľuje. Viac detailov neviem, ale bola spokojná. A je to typ takej dosť náročnej mamy. Chcem sa opýtať na tu Beskydsku, plánujem tam dat syna a myslela som si, že práve po zmene vedenia to bude lepšie, lebo predtým boli na túto škôlku kontroverzné názory. Tebe nevyhovuje?

miramia
autor
20. apr 2024

Pôvodne bola škôlka Beskydská v zastúpení Pajtinkovej, veľmi dobre pripravila moje staršie dieťa do školy. Ale nebola schopná alebo ochotná vyriešiť technické problémy - chýbali postele, kryty na radiátory, na dvore je prašny chodník. S výchovou som bola nadmieru spokojná.
Riaditeľku nahradila nová Stahl Asterová. Viedla škôlku pevnou rukou.stihla vybaviť postieľky za ten krátky čas čo tam bola a prístup k deťom sa mi páčil.
Nedávno však mala úraz a zastupuje ju p. Harmatová. (Harmatova je riaditeľkou MŠ Vazovola). Od jej pôsobenia vyhodila za mňa najlepšiu učiteľku. A od vtedy neviem, čo si mám o škôlke a riaditeľke myslieť.
Možno by stálo za to zistiť pomery na Vazovovej ako sa darí p. Harmatovej tam.

miramia
autor
20. apr 2024

Inak na Beskydskej je krásne Ihrisko, akurát stále prašny chodník, tak detičky chodia domov zaprášené ale mne to nikdy nevadilo. Strčila som do práčky a hotovo 😀