Fotenie v škôlke

patulka1992
4. sep 2021

Mamicky prosim.Vas nejake napady ako ste obliekali chlapcekov na prve fotenie v skolke? Pripadne nejake fotky? Alebo ak mate na predaj nieco pekne vo velkosti 116/122 tiez budem rada 😊

janinah
4. sep 2021

nič biele,svetlé ani sviatočné,je to dieťa,nie maturant,syn mal napr. modrý pulover s vlačikom tomášom..niekedy fotograf donesie svoje oblečenie /pred koronou/ a v tom naaranžuje foto,mne sa to z hyg. dôvodov nepáči

evkamotka
4. sep 2021

Dala som mu tmavomodru koselu. Ucitelke do ruky, aby ho prezliekla az pred fotenim

luccija
4. sep 2021

@patulka1992 v škôlke Ti povedia aké je pozadie...košeľu mali väčšinou jednofarebnu

mariejenka
4. sep 2021

Ja som dala vzdy pohodlné,na tento účel kúpené mäkké rilfe,joggerky.a raz mal tenucky svetrik a raz mal obľúbené tričko s dinosaurusy.

jana_eyre_2
4. sep 2021

Ja som vždy deti obliekla bežne, ale teda nie roztrhané tričko a gate, ale pekne bežné oblečenie.. v škôlke som vždy chcela aby sa cítili najmä pohodlne..

santorinka001
4. sep 2021

@patulka1992 rifle, bielu koselu pripadne jednodarebnu, vesticku alebo motylika alebo traky, alebo len tak rozopnuty gombik, vyhrnute rukavy. Nam aj fotograf odporucil oblecenie bez vzorov a motivov a samozrejme velmi zavisi od pozadia,ale bielou koselou nikdy nic nepokazis.

cimage
4. sep 2021

Hlavne by som ich velmi nestajlovala. Na fotke to vidiet a posobi to umelo, este ich tam naaranzuju pred to pozadie. Ktore dieta chodi bezne v koseli a motyliku? Moj by si to neobliekol ani keby som mu to nachystala, neciti sa v tom dobre. Ja by som isla do oblecenia, ktore bezne nosi. Nic megafarebne ani vzorovane, hlavne pohodlne a aby to vystihovalo to dieta.