Samoopaľovacie krémy

26. apr 2024

Ahojte, mám otázku ohľadom samoopaľovacich krémov. Pridám aj fotky. Zakúpila som si tieto dva (foto asi v komente), a moje otázky sú:
1. Môžem ich používať každý deň?
2. Ak áno, môžem použiť raz jeden, a raz druhý?
3. A čo ma zaujíma najviac je, že pred aplikáciou sa má urobiť peeling pokožky, ja som si urobila dry brushing a v sprche som sa vydrhla rukavicou, potom som si suchšie miesta natrela klasickým telovým mliekom, počkala, následne naniesla samoopaľovaci krem. Keď ho budem chcieť použiť aj zajtra, resp. každý den, tak vždy si musím pred aplikaciou urobiť peeling? Nezide mi tá farba?
Ďakujem 🙂

autor
26. apr 2024
andaluzia12
26. apr 2024

ten z DMky mám doma, je celkom fajn. Keď si urobíš peeling, farba ti zlezie. To "opálenie" ti pár dní vydrží, nemusíš ich používať každý deň...

lucia13022023
26. apr 2024

Keď si urobíš peeling alebo sa oholis, farba zíde.
Mozes ich používať každý deň aj keď je to podľa mňa zbytočne keďže par dni krém vydrží na pokožke pekne hnedý a môžeš kombinovať.
Ja teda som mala z dm ten co si poslala a smrdel neskutočne.

autor
26. apr 2024

Ďakujem za odpovede, co som čítala tak veľa bab si ho dava každý den aby mali väčšiu intenzitu, preto by som aj ja chcela si ho dávať každý den, len sa bojím ze ked si ten peeling neurobím mí to nechytí, ale tak skúsim, ďakujem za rady

barborachors
26. apr 2024

cim viac krem smrdi tym viac drzi na kozi. Nedoporucujem peny tie nechytaju vôbec

luciaruz
26. apr 2024

Samoolaovaky niektoré su slabé, čize opalenie treba budovat každodenným natieranim, kym nedosiahnes požadovanú farbu. Ja som mala ten Zjaja a nebolo ho vobec vidieť ani po troch dňoch 😆 uuuplna skoda penazi, ale aspon pekne vonal.

autor
26. apr 2024

@luciaruz ja som sa doobeda natierala a nieco uz vidno, aj muz potvrdil, ale budem sa natierať každy den, a tu exfoliaciu si robievas pred každým natieranim sa?

luciaruz
26. apr 2024

Tak potom mam asi trosku tmavsiu pokozku, lebo na mne to nič nerobilo. Robiť si peeling kazdy den ma totalne obťažovalo, čize tak raz za tyzden asi...