Poznáte kúpalisko Vincov les v Sládkovičove?

veve8483
6. máj 2012

Ahojte,
chcela by som sa spytat, ci niekto poznate toto kupalisko? Ake mate skusenosti, personal, cistota.... 🙂

omnia23
6. máj 2012

Ci sa uz jedna o kupailsko Vincov les alebo ine,nedoporucujem,obzvlast pri Vincovom lese sa mi vzdy vynoria spomienky na plne bazeny starych babiek a romskeho osadenstva,kvasinky,plesne,infekcie tam maju raj.

Ak,tak jedine prirodne kupanie,jazier je na Slovensku dost 😉

zeleny_cajik
6. máj 2012

Bola som tam pred 6-7 rokmi, odvtedy nie. Bola tam spina, ako vo vode tak i na tráve, vsade odpadky. V bufete som si dala hranolky a sopsky salat (z "ponuky" som si nic lepsie vybrat nevedela), grcala som tri dni a zaludok som si davala dokopy niekolko tyzdnov. Ale bolo to fakt davno, mozno je to dnes uz ine...

katka.t
6. máj 2012

Ahoj, neodporucam, hlavne ak mas deticky. My sme tam boli minuly rok po prvy krat ale hadam aj naposledy, lebo sme ochoreli, najprv syncek mal vtedy len rok, vracal, horucku mal a potom mna to chytilo, ale manzelovi nebolo nich.

abriela
6. máj 2012

Som z vychodu, no boli sme tam minuly rok v lete. Vsade boli vrecia na odpadky. Bazeny boli ciste. V tom teplejsom, bola sice hlava na hlave. V plaveckom sa v pohode dalo plavat. Pacilo sa mi to tam, ze je tam velka voda a ludia nepostavaju v bazene. V teplom bazene boj aj poobednajsie cvicenie.
Jedli sme tam - rychle obcerstvenie aj cukrovu vatu - pohoda.
Bolo tam sice kopu ludi, hlava na hlave, ale inak odporucam.
K prirodnym jazeram - na vychode je to des - spina, okolo chatky, takze voda aj s odpadom z okolitych chatiek.

adrianai
7. máj 2012

my sme na kúpaliská nechodievali kým sme nemali malú, ale boli min. rok sme tu boli, bolo celkom fajn, kopec stromov, bazény čisté, dá sa tam aj najesť, ľudí bolo síce dosť, ale to asi na každom kupku...dcérka bola ešte malá, jej som zobrala taký malý nafukovací bazénik a bola spokojná aj ona 🙂 - takto to budem riešiť aj tento rok...

dosa
7. máj 2012

boli sme tam vlani, rano boli bazeny cistucke, v priebehu dna sa halvne ten detsky dost zamutil, nohy (a nielen nohy) si tam vymace s jednym dietatom cela rozvetvena rodina. dva dni potom deti vracali, a nie len moje, ale aj znamych, co sme tam postretali... v bazenoch bola hlava na hlave, zazitok bol, ked sa tam prisla schladit pocetna romska komunita - o ktorych viem, ze to nie su ti zdomacneli... hmmmm, tieto zabavky si s detmi radsej odpustim...

katarinaa77
7. máj 2012

Ahoj, no z vlastnej skusenosti tiez moc nedoporucujem. Tiez som vliezla do toho tepleho bazena a ked som tam zbadala babky namocene vo vode vo svojich zasterach, plavky nemali, isla som aj z vody von. Na druhy den som dostala horucky a nejaky zapal. Doktorka na pohotovosti mi povedala, ze to kludne mohlo byt z toho, pokial ma clovek slabsiu imunitu raz dva nieco chyti.........takze vincov les radsej uz nikdy 🙂 🙂 🙂

lenusik1991
7. máj 2012

ahoj, ja tam chodim uz dobrych 10 rokov, a nikdy mi nic nebolo, zo zaciatku ked sme tam zacali chodit, bolo zanedbane, a casom ho dali doporiadku a je to tam paradne super, ciste, pekne http://www.vincovles.com/ . Ja osobne tam doporucujem ist jak, len na den, ci cely tyzden, da sa tam aj stanovat aj v chatkach sa ubytovat. Vrelo doporucujem, a to ze vyssie baby pisu ako ich deti ochoreli, oni same vracali a neviem co vsetko, neviem ci to bolo tym alebo dacim inym, deti mohli hocico chytit aj inde, z vody by ne vracali, leda by sa jej naglgali= napili v tom pripade im mohlo byt zle, kedze voda je chlorova :D

pattinka
13. máj 2012

Ahoj, my sme tam boli min. rok a to mala mladšia dcéra 1 rok a bolo tam super a aj staršie deti si prídu na svoje. Skvelé jedlo - hlavne tá grilovaná ryba- myslím - hek - je vynikajúca a aj ceny boli v porovnaní s inými kupkami super a bolo tam čisto - ako areál tak aj WC a sprchy. ODPORÚČAM 🙂

mandos
2. jún 2012

ahoj,my sme tam boli pred 2r.môj syn dostal slintavku,vysoke teploty bolava pusinka,neprajem to nikomu,Vincov les ja osobne s rodinou už nenavštívim ...

michaela.g
2. júl 2012

Ahojte, no boli sme tam vcera a ako pisala @dosa ten decky bazen hruza...
Valali sa tam dospelaci, voda mutna spinava. Radsej som malu zobrala do dospelackeho na chvilku, nabuduce jedine s deckym bazenikom... Pre dospelakov je to v ohode, ale pre 1 rocne dieta nic moc...

anjelicek26
2. júl 2012

My sme boli par krat minuly rok a boli sme spokojny, detsky bazen menili 2x denne komplet plus filtracia, je to celkom slusne zrenovovane, prijemne, aj ked prepchate... pojdeme aj tento rok... do horuceho bazena 38 stupnoveho sme samozrejme nesli ;) Chory nebol ani jeden.

tyta
2. júl 2012

My sme tam boli vcera a mala od druhej v noci vracia ☹

nastasja25
2. júl 2012

boli sme pozrieť minulý rok ,ked som bola tehotná,ja som sa nekúpala,ale zírala som ,že v detskom bazéne si sedkajú a nožky močia a j dospelý..veľmi prepchaté,nepáčilo sa nám...

stanislavao
2. júl 2012

Vincov les je sice porobeny a vraj pekny, ale hlava na hlave. a ako citam, tak hygiena nic moc. vstupne pre 2 dospele osoby a auto je 11e, co je nie malo. poobede, ked je to uz lacnejsie, alebo zdarma, tak samy cigan, lebo v sladkovicove ich je vela. zaplavat sa neda, bazeny su plne. no mna toto konkretne kupalisko nelaka a asi by som tam nesla. mne sa paci Nove Zamky - boli ste? pekne, akoby v lese, chladok. my pojdeme tam.

janka_pn
2. júl 2012

my tam chodievame, ale npr. minuly rok tam moja mala a aj kamoskina dostala 6tu chorobu a pred dvoma tyzdnami sme boli a mala dostala take divne vyrazky po nozickach a teplotu. neviem o tom, ze by menili vodu dva krat 😅 , nezdalo sa mi. doobeda je tam fajin, ked napustaju cistu, ale poobede je to uz des bes, kedze sa tam valaju aj dospelaci a tym ze je voda dost tepla, aj ked chlorovana, si myslim, ze sa tam bakterie rychlejsie mnozia. urcite este raz skusime, ale ak zase daco kozne dostane, tak uz viac nepojdeme. odporucam len cez tyzden, cez vikend je to neskutocne plne. a raz sme boli az do vecera a po takej piatej tam prislo dost ciganov, deti a aj tucni spoteni dospeli sa bez sprchy hned valali v detskom bazene, ignorovali plavcicku, ta to jednoducho vzdala, normalni rodicia pobrali svoje deti von a zostali tam len "ti chudatka utlacani tmavsi spoluobcania" 😠 .... nechcem nikoho tymto urazit, ale bola som tam a dialo sa to pred mojimi vlastnymi ocami....

katusska1
2. júl 2012

my sme boli vo Vincovom lese min. rok a zdalo sa mi, ze tam bolo malicko ludi 😕 mne sa tam velmi pacilo, nechytila som ziadnu chorobu, pokupili sme si obcerstvenie v celkom prijatelnej cene, ja by som odporucala... chystame sa tam aj tento piatok, ale celkom ma zaujalo aj to, co napisala @stanislavao o Novych Zamkoch... takze mozno nahovorim moju milu rodinu tam 🙂

exupery
2. júl 2012

Chodime tam kazdy rok,kedze to nie je daleko-prostredie celkom slusne,nove wecka ,sprchy,ale hlavne cez vikend strasne prepchate,vstupne tiez dost drahe 😒 ale,co je dnes zadarmo?

pistinka2
29. aug 2013

my sme boli pre dvoma tyzdnami a sny dodnes hnackuje, kamaratkym detto, v Podhajskej, kde sme chodili predtym, sa nam nikdy nic nestalo... asi tak, zajtra budu vysledky testov, ak budu zle, lekarka posiela hygienu na kontrolu... inak rekreacne bazeny pre dospelych su tam super

margaretka
28. jún 2014

Nam sa velmi pacilo, sice atrakcii malo pre deti resp. nic moc ale vyhraju sa tak na 4-5hod. vylet je to super. Cistota travnikov, bazenov uplne v poriadku. Max. spokojnost s obcerstvenim, nad vysoku uroven vela ponuk jedla rozneho typu, zmrzliny,drene,sisky,miesane napoje, to ani Senec nema ! velmi mile prekvapive a skvele stravene popoludnie pri vode

asm
22. jún 2015

Urcite neodporucam Vincov les, detsky bazen v katastrofalnom stave, spina hnus, syn chytil tam pneumokoka, pochybujem ze ten bazen cistia raz za den, nikdy viac sa tam neukazem, a smradu vsade, bordel na trave, hygiena otrasna Tfuuuuujjjjjj

ketty88
10. aug 2015

Zdravým no asi už nikdy viac, pokiaľ nechcete mat zdravotné problémy tak neodporúčam!!! Moja 8 ročná dcérka bola tento rok , a dosť zle sme skončili , po 2 dňoch sa mi začala sťažovať že ju silno páli pri cikaní, a bolelo ju veľmi brucho , teplota 38,8C, skončili sme na Kramároch so silným zápalom močových ciest, a ešte aby nebolo malo taký herpes na puse a nose sa jej spravil že hrôza.. Doktorka sa hneď spýtala či sme sa neboli nikde kúpať povedala som že hej vo Vincovom lese, len sa chytila za hlavu a povedala že Vincov les za posledné roky ma veeeľmi zle hygienické podmienky,a celkovo silné horúčavy ,množstvo ľuudí, a veľké množstvo bakteriíí, že neboli sme jediný ktorý takto dopadli...a to moja dcéra má imunitu veeľmi dobrú je zvyknutá od malička na stanovačky ,rybačky,dovolenka EGYPT, TUNIS,takže chorá býva zriedka ale toto bolo už aj na mňa dosť! V živote nikdy !!!!

filipka3
16. aug 2015
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

Ahoj. Tiez sme boli v jednom nemenovanom termalaprku a mala mala vyhadzanu ruky a nohy potom,

museli sme ist ku koznej. Ja odporúčam skôr wellness hotel Patince. Chodíme tam s rodinkou. Tento

rok sme tam boli na jarnej skole plávania pre deti a babätká. Maju tam prísne kritéria na nezavadnosť

vody (kedze tam byvaju pre deticky kurzy voda musi byt vyhovujuca aj pre babatka). Co sa celkovej

hygieny tyka aj mimo bazena, bola som velmi spokojna. Vecka ciste, suche a upratane a tiez okolie

krasne. Nasim sa hlavne pacilo krmenie sumcov, ktore maju v rybnicku pri termalnom prameni.

Chystame sa tam aj teraz na konci augusta, kedy sa škôlka plavania opakuje. Náš malý má 1 rok

a plávanie mu islo  Pre deticky to tam maju veľmi dobre vymyslene. Starsia dcera sa zabavala

s animatormi a manzelik si oddychoval vo wellness. Do Patiniec ideme na cely tyzden, lebo je tam ten

kurz pre deticky a plus cez vikend maju mat oficialne zatvorenie letnej sezony, takze tam budu mat

super program. Vrelo odporucam.