Nedoručená správa na Facebooku

20. aug 2022

neviete mi poradiť - písala som si s jedným chlapom cez fb, mali sme sa v priateľoch a nakoniec on ma vymazal z priateľov a keď som mu napísala, tak sa mi to zobrazuje stále ako nedoručené a viem, že na fb inak chodí a zablokovať ma nezablokoval, lebo ho normálne viem nájsť. tak čo také spravil, že mne sa tá správa stále ukazuje ako nedoručená?

gabriela2952
20. aug 2022

Niesom si istá, ale mohol ta zablokovať iba tak ze mu nemôžeš napísať. Myslím ze ja som tam tiež raz kohosi zablokovala ze normálne som vedela profil nájsť, ale kontaktovať sa nedalo.

eliska105
20. aug 2022

Nedal ta zablokovať iba ignorovat

mandzula
20. aug 2022

Nemusi byt aktualne na datach, wifine. Ak to trva dlhsie, treba si uvedomit, ze telefony a FB si niekedy ziju vlastnym zivotom a technickym zadrhelom sa vyhnut neda.

ildiko36
20. aug 2022

Asi sa na teba chlap vykašlal

cocolino234
20. aug 2022

@autorka buď si v ignorovaných správach, takže mu od teba nepríde správa, upozornenie a ani mu nebude zvoniť telefón. V podstate ako blokácia ale správy, ktoré mu posielaš si vie prečítať, keď si otvorí zoznam ignorovaných ľudí a tam ťa nájde.

Alebo si ťa jednoducho zablokoval len v messengeri a nie aj na facebooku, to je najčastejšie. To znamená, že ho vieš nájsť aj mu napísať ale jemu od teba nič nepríde a tieto správy ani nikdy neuvidí.

amiaja
20. aug 2022

Da sa zablokovat len v messengeri.. ze na fb ho normalne vidis ale spravu mu nedoruci. Alebo nebol odvtedy na nete.