Hračky - jednotlivé obdobia

katuska810
11. nov 2016

Ahojte 🙂 Ak môžem, chcela by som Vás poprosiť o nejaké typy, aké hračky kúpiť pre novorodeniatka, prípadne dieťatko 0-3 mesiace. Čo sa Vám osvedčilo? Taktiež napr. hračky do 6 mesiacov, hračky do 1. roku, prípadne i hračky po 1. roku? Čo by ste mi odporúčali kúpiť, prípadne s čím sa Vaše detičky najviac v týchto jednotlivých obdobiach hrávali? Čo sa určite vyplatí? Veľmi pekne ďakujem za akékoľvek rady 🙂

slniecko35
11. nov 2016

@katuska810 mam doma 6mesacne babo a cca do 3mesiacov sa veru s nicim nehrala, nic nevedela chytit, len pozerala, ale hracky ju nezaujimali. Prvou top hrackou je taka ta lopticka s dierami, da sa velmi lahko chytit do ruky, vela sa hrava s latkovou knizkou, ktora susti, hrkalka zirafa - je velmi farebna a hrozne sa jej paci, kusatka a vlastne hocico co moze ist do pusy.

shee11
11. nov 2016

Ahoj, približne do 1 roka, každú hračku, ktorú chytí dá hneď do pusy 🙂 Treba dať pozor aj na materiály. Nám sa osvedčilo hryzátko Curraprox, do 1 roka, veľmi často ho hryzol, je dobré aj na zubky. Aj na sashe nájdes pekné hrkálky, hryzátka pre malé detičky z kvalitných mat. Inak tie šuštiace knižky sú tiež super. My sme mali aj také penové kocky od 6 mes., ale hneď išli do pusy samozrejme 🙂 A okolo roku deti začína baviť vhadzovať čokoľvek do čohokoľvek.

janickacrazy
11. nov 2016

@katuska810 Uplne malé bábatka majú vraj radi čierno-biele hračky. Preto som malému hned od narodenia kúpila takého plyšového psíka čierno-bieleho a dala som mu ho do postieľky, rád sa nanho díval. Teraz má rok a ten psík je jeho najoblúbenejšia hračka, taký maznáčik, bez neho ani spať nechce. Potom pre také 3-mesačné sú klasické hrkálky, ale kupuj také menšie, aby mu neboli ťažké do rúčky. Od toho veku je dobrá aj hrazdička s hračkami alebo kresielko, kde sú zavesené hračky. Náš malý má veľmi rád hračky značky Lamaze.

masandra
15. nov 2016

Určite odporúčam mrknúť sem: http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/ ;)