MUDr. Kotláriková - skúsenosti

ssssofi88
25. jún 2013

Ahojte ma niekto prosím skúsenosti s pani doktorkou Kotlarikovou? Hľadám pediatra 🙂

olfa
25. jún 2013

Ahoj, je to doktorka môjho malého a je super. Veľmi zlatá, milá a hlavne skúsená.

Olga

mis_ka
25. jún 2013

@ssssofi88 Ja som nebola spokojna, po pol roku sme od nej odisli.

ssssofi88
autor
25. jún 2013

Ďakujem za odpovede 🙂

fixska
25. jún 2013

zial ani ja som nebola spokojna.vzdy nas vybavila expresne rychlo na moj vkus az velmi.nakoniec sme sa prestahovali a ked sme odchadzali dobreze mi nevynadala....pritom som menila pediatra aby som nemusela potom s malou cestovat cez pol mesta...

beboo
25. jún 2013

mam zle skusenosti, v ziadnom pripade neodporucam.

majuska111
20. sep 2013

pan dr. berie stale novych pacientov aj mimo rajonu, takze ma vzdy strasne plnu cakaren. pre porovnanie - dalsie 2 lekarky na tej istej chodbe maju 2-3 pacientov v cakarni a ona ma 20, cakate tam 2-3 hodiny na vysetrenie, kde sa vam venuje asi tak 5 min. vsetko chce riesit sama, neposle k specialistovi. podla nej deti z choroby vyrastu, netreba ich liecit, treba len cakat. vobec neodporucam.

k2cicak2
15. máj 2014

nam sa vzdy venuje tolko, kolko treba, ešte nás neodbyla a ak treba, pošle nás aj k odborným lekárom. S deťmi to vie perfektne, je milá a aj skúsená. Odporúčam. zistili sme, ze v cakarni pred jej ambulanciou sedia pacienti od susednej doktorky, a obsadzujú nám naše miesta, ... potom to vyzera, že to čakaju k dr.kotlarikovej, asi sa im zdá, že to takto majú bližšie do vedľajších dverí

veveda
24. mar 2015

@k2cicak2 Haha som sa pobavila teraz na tejto recenzii, kedze sme sa s dcerkou prave vratili od nasej Dr. Kotlarikovej, kde sme cakali 2,5 hodiny!!! Ked sme prisli, boli sme 5. v poradi, no zacali chodit objednani pacienti a po 2,5h sme boli 3. v poradi!!! Presne kvoli takymto doktorom teraz zrusili objednavanie sa na presny cas :-/ A pracujuci lud sa moze ist "bodnut". Vysledok je, ze mala chytila uz z toho cakania v chorobe taky amok, ze sme museli bez vysetrenia odist! A plna cakaren bola a podotykam VSETCI pacienti sediaci aj vedla isli ku nasej Dr. Takze presne naopak ako pisete... S jej odbornostou a vztahom k detom by som tiez dost polemizovala, takze my sa od nej odhlasujeme ale zatial neviem kam. Rozhodne niekam, kde doktorka neberie milion pacientov, aby ich potom nestihala.

luinka
20. dec 2016

pani doktorku, vôbec neodporúčam. Má všetkých pacientov, čo u nej zaklopu. čiže večne rady. vyšetrenie Z rýchlika. atb nasadzuje bez crp, napriek tomu, že oň žiadate. milá je len do okamihu,kým nemate iny názor. Za všetko U nej doplacate viac ako U iných lekárov, samozrejme bez potvrdenia. O sestricke nehovoriac, veľmi nepríjemná. vôbec neodporúčam, obísť zďaleka!

89niky
4. okt 2018

Vazení, ak Vám ide o skúsenú, profesionálku s príjemným prístupom, neprekáža Vám urcitý nastavený systém typu : rešpektovať čas vyhradený pre novorodencov, na vyšetrenie dôjsť hneď zrána, neriešiť 5e na crp... a pod. Tak nemáte čo riešiť. Ja vrelo odporúčam p. doktorku, sestrička je milá, v pohode. Verte mi nieje nič horšie ako úsmev a kvetnaté reči, pekná ordinácia..proste pozlátna a pritom zanedbaná zdravotná starostlivosť, kt. si odnesie Vaše dieťa( a vy teda dvojnásobne)

lucintus
25. okt 2018

My sme veľmi spokojni s pani doktorkou.
Mám u nej dvoch synov. Rieši nás vždy koľko potrebujeme a vždy mi odpovie na všetko čo sa pýtam. Bez CRP nedáva zbytočne antibiotiká a vždy mi skôr poradí nejakú alternatívu. Takze tie reci s tým Crp čo ru boli sú podľa mna blud 🙈
Moj syn je anemicky a vďaka nej sme prišli na ďalšie veci okolo toho keďže sa aj zadychaval. Poslala nás pre istotu aj na rengen srdca a pľúc. Keď potrebujem vždy mi ochotne poradí. Tie rady nekonečne áno to je jedno mínus.
Za mna je ti jeden veľký odborník.
Mám len dobre skúsenosti a mali sme veľmi vážne zdravotné problémy