Pôrodnica v Galante

lilkaparkanska
2. máj 2024

Ahojte,
ake mate skusenosti s touto porodnicou? Na stranke som pozerala, ze maju nadherne priestory moderne a pekne a velmi sa mi to zatial paci. Aj to, ze je tam 2 hodiny bonding a na nadstandartnej izbe je moznost byvat s polovickou a mat navstevy hocikedy. Baby co ste rodili tento alebo minuly rok aktualne?

cimage
2. máj 2024

Nemam cerstvu skusenost, ale aj pred 5rokmi mali na stranke spominany bonding a babyfriendly nemocnica. Podaktory asi nevedia co to je a moj muz sa s porodnikom doslova hadal pri mojej hlave, ze dieta nam nezoberu po 5minutach a bude so mnou. Lekar sa uz vyhrazal policiou. Sestricka len pritakala lekarovi, ze ci chcem mat popraskane bradavky pri odchode 🤦🏽‍♀️. Odtvedy sa mozno zmenil pristup a personal.

adulienka8
14. máj 2024

Ja som tam rodila v roku 2016 a 2019 a bola som nadmieru spokojná a ak by som ešte náhodou otehotnela, tak aj do 3-tice tam idem. 😊👍

mima1608
14. máj 2024

Ja som tam síce nerodila, ale bola so mnou na izbe jedna žena v NZ, ktorá z Galanty doslova ušla počas hospitalizácie (podpísala reverz a prišla do NZ) lebo že to tam bolo ako z hororu. Obom nám v NZ vyvolávali pôrod v 41tt.

magnoliaa
14. máj 2024

Ahoj, rodila som v januári 2024 😊 bonding bol po pôrode naozaj dlhý, potom mi malého doniesli hneď na izbu a boli sme spolu celý čas. Návštevy boli v tom čase zakázané pre všetkých. Skvelý personál, mladí a veľmi milí lekári, šla by som tam rodiť aj druhýkrát.