Zamietnute žiadosti o úver

ooo21
19. nov 2023

Zamietnute ziadosti o uver co som skusal online moze by v registri?A mozno ze preto mi nedaju pozicku?

petamich
19. nov 2023

ziadost ti zamietlo z nejako dovodu, ak budes v buducnosti ziadat o uver a ten dovod bude stale validny zamietne ti ju opat, ak by mal byt jediny dovod zamietnuta ziadost v minulosti, tak to zvycajne nie je dovod pre zamietnutie (ak tam nie je nic ine)

ooo21
autor
19. nov 2023

@petamich Ahoj dakujem za odpoved!
Asi zamietnute ziadosti boli kvoli ze som nemal pracu alebo som bol skusobnej dobe alebo som chcel taku pozicku co nevyda moja vyplata.
Teraz chcem spotrebny uver spoludlznikom vsetko je okey mam pracu a spoludlznik ma velmy dobru vyplatu malo by to vydat len sa bojim o tie negatívne zaznamy v registri myslim na zamietnute ziadosti

petamich
19. nov 2023

na tvojom mieste by som sa poradila s nejakym financnym poradcom, ak je tych zamietnutych ziadosti viac (a nie jedna), moze to byt problem ale nie v kazdej banke, sikovny financny poradca vie, kde co ne/prejde

cherrystone
19. nov 2023

@ooo21 v prvom rade zlepsi financnu gramotnost, evidentne nemas na uver ani financie ani schopnost ho splacat. v druhom rade vynechaj z tejto akcie toho chudaka, ktory je asi s financnou gramotnostou na tom horsie ako ty a chce ti ist za spoludlznika. makaj na sebe a zarob si.