Vymáhacia spoločnosť a uznanie dlhu

petra368
29. okt 2015

Chcem sa poradiť v skratke nechala som sa oklamať a zobrala som si úver na seba kôli priateľovi avšak on zadal takú sumu kde splátky sú vyššie ako môj príjem ale sľúbil že mi to bude pomáhať splácať no ale opak bol pravdou chcel odo mňa potom ďalšie a ďalšie peniaze no skrátka som mu uverila a teda takto ma dostal do nepríjemných problémov samozrejme uvedomujem si že inštitúcia chce svoje peniaze späť no keď ma on oklamal tak nemala som naozaj z čoho zohnať každý mesiac po 300eur alebo po 500eur a tak to dali na starosť spoločnosti De veries justitia spočiatku sa dalo s nimi dohodnúť no moja chyba bola že som si zle prerozdelila peniaze a tak mi už nezostalo na splátku som im aj povedala a aj som im poslala email že od vtedy to už budem vedieť splácať no volala mi jedna pani a dosť drzo mi povedala že mám poslať 300eur do 23 takže som jej to vysvetľovala no bez výsledku tak sa obávam aby na mňa nedali exekúciu som sa oneskorila o 2splátky ja viem je to moja chyba no ale tak pomaličky to splácam no to len tieto dva mesiace som sa oneskorila tak sa chcem spýtať máte stouto spoločnosťou skúsenosti ? a rozmýšľam aj nad tým či by som nemohla previesť ten úver na neho nakoľko ja som z tých peňazí nemala nič nemala alebo hladám aj nejakú spoločnosť ktorá by mi mohla vimôcť peniaze od neho no zistila som že pýtaju až 200eur vo pred a keď vyzmôžu tak si strhnú peniaze z toho tak neviem zdá sa mi to čudné že chcú peniaze vo pred jedna sa ospoločnosť Exsclusive servis mám len podpísané uznanie dlhu a že preto pýtajú peniaze vopred lebo ked to je neoverené notárom atd tak preto by som sa chcela poradiť tu lebo už neviem čo robiť za odpoveď diki moc

petra368
autor
29. okt 2015

23 som myslela 23.10 preklep

petra368
autor
29. okt 2015

oprava že pýtaju až 200eur vo pred a keď vyzmôžu tak si ešte strhnú peniaze z toho 200eur

draik
29. okt 2015

Urýchlene kontaktujte právnika resp. občianske združenia na pomoc klientom nebankoviek (predpokladám, že šlo o nebankovku). Bude potrebné sa pokúsiť spochybniť úverovú zmluvu ako takú. To, že ste brali úver za iného a ten Vám to nespláca, nemá vo veci žiaden význam.

sasa1310
30. okt 2015

@petra368 ty si myslíš či môžu alebo nemôžu. Veď máš doma zmluvu preboha, tak si prečítaj poriadne zmluvu pred tým ako niečo podpíšeš ešte k tomu za niekoho....no sama si si zavarila. A pochybujem, že ten tvoj úžasný priateľ zoberie úver na seba.

vendul21
8. dec 2015

@petra368 Ahoj. Som advokatka z BA. Ak chces mozem sa ti na to pozriet. Mozes mi zavolat na 0908 193 309 a dohodneme sa.

lubkoklaudika
8. dec 2015

Branitsaoplati.sk ak je to nebankovka