Poradíte ohľadom cestovného poistenia?

bublinka127
2. júl 2015

Ahojte, viete mi odporucit dobre cestovne poistenie ? poprípade ci ste mali nejake problemy v zahranici pri úraze s nejakou poistovnou. Preplatili Vám náklady ? Dakujem

bizuka
2. júl 2015

Ahoj. My ideme každý rok s unionom,mali sme problémy v chorvátsku,bezvproblému preplatili ošetrenie

xkittikex
2. júl 2015

ahoj,ja robim pre Allianz a nezvyknu byt problemy pri plneni...

martina_uk
2. júl 2015

My sme asi pred 5 rokmi mali kooperativu..a nikdy viac... ostali sme stat s pokazenym autom v strede nemecka..samozrejme ani na jedno cislo sa nedalo dovolat...proste nekonecna odkazovka.. stalo sa nam to v noci..ale ani rano nikto nedvihal..potom sme volali na pobocku a tam nam vraveli ze si mame zavolat nemecku odtahovku a nech nas dovezu na sk...a ze mame dalej volat na to cislo ze oni to riesia.. celi den nedvihali....na pobocke vraveli ze mame zaplatit a oni to daju na posudenie... len informativne sme zavolali ze kolko by take nieco stalo... bolo to okolo 6000eur.. takze sme si vybavili niekoho z rodiny kto dosiel s vozikom na auto..to nas stalo do 200eur..neverim ze by kooerativa zaplatila 6000€ keby nebolo nic zdokumetovane...ked neboli ani ochotny dvihnut telefon...kooperativa nikdy viac..aj brat s nou mal problem pri vyplacani po nehode kde donho naburali..milion fotiek chceli a aj tak nic nechceli vylatit.

tajka1986
2. júl 2015

Presne tak,kooperativa NIE

brisilda
3. júl 2015

Axa ma teraz na cestovne poistenie zlavu 50 %

sandra551
3. júl 2015

Ja mám už 3 roky celoročné poistenie od Allianz. Zatiaľ nebolo využité, ale celkovo neoplatí sa poistenie straty batožiny /málokto vie, že do toho nespadá napr. mobilný telefón, notebook, fotoaparát a pod. - to treba pripoisťovať po položkách/ ani poistenie storna letenky. Sú to skoro dvojnásobné náklady navyše a poisťovne to bez dokonalého zdokumentovania a potvrdenia od polície a neviem čoho nepreplatia. Dokonca aj keď ochoriete pred letom a nemôžete odletieť a máte potvrdenie od doktora tak vám to nemusia preplatiť a tak či tak sa neprepláca celá suma. Jediné čo sa oplatí je čisto len zdravotné poistenie.

bubinko1506
3. júl 2015

my ideme kazdy rok s unionom, zatial sme ho vyuzili iba 2x, ale absolutna spokojnost. prvykrat sme stornovali dovolenku zo zdravotnych dovodov 3 tyzdne pred odletom (vratili nam 75% sumy) a druhykrat sme potrebovali lekarske osetrenie na dovolenke.