Cestovné poistenie

danielledan
1. máj 2024

Ahojte, viete mi doporučiť kde si dávate cestovné poistenie? Chystáme sa s 1,5 ročným synom v lete na dovolenku a chcela by som krátkodobé cestovné poistenie, ktoré má čo najlepšie krytie. Pozerám, porovnávam, ale radšej by som bola za reálne skúsenosti, kde nemali problém preplatiť prípadnú škodu alebo hospitalizáciu v nemocnici.

levandula7
1. máj 2024

Ahoj, my máme axa excellent, už sa v minulosti vyplatilo 🙂 rýchle jednanie, do pár dní peniaze na účte

zobaka
1. máj 2024

aj ja hľadám, rozmýšľam nad Generali

huxy
1. máj 2024

Ja rozmýšľam nad Generali a Union, máte niekto skúsenosti s týmito poisteniami?

minesasubu
1. máj 2024

My máme celoročné Union ale majú aj jednorázovky hlavne poistenie storna je podla mna základ

huxy
1. máj 2024

@minesasubu a skúsenosť s plnením? Teda vyplatením v prípade poistnej udalosti?

minesasubu
1. máj 2024

@huxy my sme zatial ziadnu nemali klop klop ale treba si poriadne preštudovať všetky kritia , nakoľko ludia nečítajú kritie a ptm pozeraju že prečo im to poisťovňa nepreplatí

huxy
1. máj 2024

@minesasubu no veď sa snažím pozrieť krytia, ale raz mi jedna pani vravela, že niektorým poisťovniam dosť dlho trvá, kým niečo vyplatia 🤷🏼‍♀️ a spomenula aj Union, preto som sa chcela informovať. Lebo tam nám vychádza najlepšia cena (so zľavou keďže tam máme zdravotné poistenie)

minesasubu
1. máj 2024

@huxy my tam tiež máme zdravotné tak preto sme si u nich dali aj cestovné poisťovne maju lehotu dokedy majú čo vyplatiť ciže to je pri každej poisťovni a dávajú si načas

danielledan
autor
1. máj 2024

@huxy tak to sa čudujem, lebo tam mame aj my zdravotné poistenie a vychádza nám tam najdrahšie poistenie 🙈

zobaka
1. máj 2024

my mame nejake poistky v Unione, aj v minulosti som si tam uz davala, ale minule som pozerala realnu skusenost jednej influencerky a realne som sa trochu zlakla, jej nakoniec rodicia museli poslat peniaze zo SR,ked ochorela na dovolenke

fido69
1. máj 2024

AXA alebo ČSOB poistenie k platobnej karte

sissy27
2. máj 2024

@zobaka tak zrovna pri tejto by si mala vediet aj zvysok pribehu 🙄

jarka_black
2. máj 2024

Sestra mala Uniqu, na Malorce vyvrtnuty členok, zvýšené náklady sa vyšplhali na 800 eur. Poisťovňa preplatila bloky a faktúry.

zobaka
2. máj 2024

@sissy27 ona si deň predtým dávala, že, tiež som nad tým rozmýšľala, že či to nepos. ona

michaela4242
4. máj 2024

@zobaka pozor na to, čo je napísané na internete. Ta influencerka vycestovala už chorá do zahraničia, nemala zaplatené cestovné poistenie vopred ale otec jej ho zaplatil až po tom čo ona už sedela v lietadle. A okrem toho union jej niečo aj tak zaplatil a čo viem, tak to bolo riadne vyšetrované. Celé to bolo nafúknuté médiami bohužiaľ v neprospech unionu. Ak by bolo na mne rovno je poistku stornujem, pretože nesplnila podmienky ale union sa o ňu aj tak postaral.

zobaka
4. máj 2024

@michaela4242 dokonca chora isla? no to je tiez dobra rozpravkarka, inak tiez som sa cudovala, ze ide na druhy koniec Zeme a den vopred riesi poistku, najma ak je chorlava. Ja uz teraz hladam, lebo chcem mat vsetko na poriadku a v tom Unione mame viac veci..