Cez čo pozeráte rozprávky v slovenčine?

11. apr 2024

Ahojte, kde prosím pustate deťom rozprávky v slovenčine? Dcéra má 2,5 roka, už by som jej sem tam aj niečo pustila. Našla som že pekná rozprávka je Bluey, ešte sa deťom vraj páči dosť aj Paw patrol atď. Ale všetko kde pozerám tak je to v češtine. Kde pozeráte slovensky ?

jarinka33
11. apr 2024

akoze cez co? ved v telke klasicke detske kanaly Tuki,Rik,Jojko ?

autor
11. apr 2024

@jarinka33 toto mi popravde ani nenapadlo že to môže aj ísť v telke takto. Ale tak skôr by som chcela niekde kde si to pustím kedykoľvek.

ivanabat
11. apr 2024

na Disney+ je Bluey, ale iba tretia séria a je to naozaj pekná rozprávka, inak s rozprávkami sa naozaj za mňa najviac oplatí Disney+

jarnajar
11. apr 2024

Nepýtala si sa na to, ale ja povazujem rozpravky v češtine za vyhodu, aspon sa naučí. Ale keď chces sk a pozeratelne kdekolvek, starsie rozpravky najdes na youtube. U nás teraz Maťko a Kubko.

macik166
11. apr 2024

Ja teraz budem trošku za múdru. Púšťala som deťom Peppa pig v angličtine a moje deti vedia parádne po anglicky. Výslovnosť perfektná, lepšia ako učiteľkina.

autor
11. apr 2024

@ivanabat prosím a viem sa nejak dopracovať k tomu že čo je tam v slovenčine ? Skôr ako si zaplatím predplatné. Lebo nech hľadám ako chcem, nevien to nájsť

ivanabat
11. apr 2024

Všetky rozprávky z produkcie disney, pixar. Ako podľa mňa pre tak malé dieťa sa to neoplatí, moje deti sú staršie, preto to aj viac využijeme, hlavne pekné prírodovedné dokumenty sú tam. Ja by som zatiaľ skúsila len ten youtube, tam je toho isto veľa.

maciatkolulu
11. apr 2024

@macik166 človeče,to fakt,Pepa pig a dokonalá aj...🤣decko mi chodí v Rakúsku do školy ,aj skolky , žije tu,ma tu kamarátov,rakúšanov,tv pozerá poväčšine in av nj a nedovolila by som si tvrdiť,že je dokonalý v jazyku👍,ako dobre som sa zabavila.

majka176
11. apr 2024

Keď bola dcéra taká malá, púšťala som cez YouTube. Teraz pozerajú labkovu patrolu na nick junior, alebo ďalšie rozprávky na Ťuki tv, - tie su v slovenčine.

zuzanka.zuzu
11. apr 2024

@maciatkolulu ale tá výslovnosť 👌🙄😂

jablkovastrudla
11. apr 2024

@maciatkolulu Moj maly schytal americky prizvuk z jedneho programu na YouTube. Sme sa na tom a ucitelkou smiali 😀

zorkahorka
11. apr 2024

Ved nechaj aj v cestine, vies, ake to je super, ked s nim pojdes do cr a bude rozumiet?

zuz0110
11. apr 2024

Moja mala ma 2,5. Bluey na disney+ je v slovencine, zboznujeme cela rodina. Fakt super rozpravka. A striedame s Gabby’s dollhouse po cesky na netflixe a Peppou na hbo tiez po cesky. Moje deti s cestinou nemaju ziadny problem. Je to skor vyhoda podla mna. Aspon mozem ist teraz s 5 rocnym na ghostbusters do kina a viem, ze si to 100% uzije s ceskym dabingom.