Piesočná pláž pri Balatone

kasiopeja01
8. apr 2018

Prosim vas vie mi niekto odporucit s presnym nazvom kde pri Balatone su piesocne plaze vhodne pre male deti
Pripadne aj recenzie na dobre ubytovanie v tej oblasti? Nasla som len, ze su na juznej strane a nic viac. Dakujem

angi81
8. apr 2018

Odporúčam Zamárdi na južnej strane, chodíme tam aj 2x ročne, super pláž, voľná pláž - bez poplatku, programy, pre deti detské ihriská, talianska reštika. Ubytovanie neporadím, my chodíme do hotela, ale je kopa ubytovaní, aj domy, aj hotely. Alebo potom ešte trošku ďalej Balatonszemes, Balatonlelle. Termín už máte?

kasiopeja01
autor
8. apr 2018

@angi81 dakujem pozriem. Termin mame 2-8 jul. Uz mame rezerve domcek v hajduszoboszlo ktora sa da zrusit do juna,ale tam su kupele a celkom sa nam paci aj predstava hotela s polpenziou a piesocna plaz 🙂

anapredaj
8. apr 2018

siofok 🙂 za nas top . chodime tam aj s rodicmi aj s priatelom . dokopy som tam bola uz asi 18x 😂
kazdy rok ine ubytko no odporucam apartmany

nikuliak
8. apr 2018

V Siofoku som bola v tomto hoteli - síce drahší, ale pekný (aj wellness majú): http://www.booking.com/hotel/hu/bwjanusatriumho..., potom som bola ešte v Szigligete tu: http://www.booking.com/hotel/hu/apartmanha-z-a-..., ale toto ubytko je rýchlo vybookované vždy.... A v Balatonfurede odporúčam tento apartmán: http://www.booking.com/hotel/hu/fa1-4rjes-villa....

anjelikdianka
4. júl 2018

Ahojte.Mi ideme prvy krat k Balatonu,ideme do Keszthelyu.Zaujima ma kolko peniazi priblizne takla 4 clenna rodina za tyzden minie.Budeme v panzione ale bez stravovanie,cize stravu budeme denne kupovat.Kolko eur-Forintou priblizne ste zobrali zo sebou na dovolenku.

zenaajmama
4. júl 2018

S deťmi Zamárdi alebo Balatonfüred.Najkrajšie je určite Balatonfüred.Ak nechcete ísť do hotela, tak odporúčam Veronika Villa.

zenaajmama
4. júl 2018

@anjelikdianka cenovo to vychádza ako u nás v tatrách.Reštaurácie a obchody blizko Balatonu sú drahé, ak pôjdeš so centra mesta tak nakupis alebo sa neješ ako u nás.Pre priklad kopcek zmrzliny stoji 350-400 ft.

kvojtanikova
4. júl 2018

@anjelikdianka ak mate moznost si varit na ubytovani tak najlacnejsie asi vyjde normalne kupovat v ich supemarketoch - kurca, cestoviny, atd. ceny su rovnake ako u nas, aj ovocie/zelenina, chlieb...a da sa platit kartou co je aj najvyhodnejsie lebo ti da aktualny kurz. My ked chodime tak berieme forinty iba na nakupy na plazi - langos, zmrzlina. atd, lebo tam kartu vacsinou nemaju,ale restiky a supermarkety bez problemov.

jana_eyre
4. júl 2018

my sme boli tento rok v kestzhely, je to od SR dalej (my sme isli od chorvatska domov) ale je to krasne mesto, plaz bola super pieskova, prirodzeny tien a okrem teda balatonu tam boli aj ine moznosti zabavy.. byvali sme v heviz, je to kusok vedla kupelne mesto s liecivym jazerom, tiez krasne.. byvali sme v apartmane cez booking..

namornicka
4. júl 2018

A pláž alebo oblasť pre rodiny s väčšími deťmi (11+) by ste ktorú odporúčali? Myslím takú kde sa dá aj zaplávať s postupným vstupom do jazera.

jana_eyre
4. júl 2018

@anjelikdianka my si vzdy v kazdej krajine vyberame.z bankomatu, alebo platime kartou ak sa da.. my sme tam.boli len dva dni, ceny mi prisli priblizne rovnake ako u nas (my sme z okolia ba), niektore veci boli podla mna aj lacnejsie.. za zmrzlinu sme platili 300f a kopcek bol riadny ako dva..

kvojtanikova
6. júl 2018

@namornicka my sme boli parkrat v Balatonlelle a Balatonboglár, tam je taky pozvolny vstup do jazera, blizko boli aj motokary - jazdenie na okruhu, potom taky akvapark mensi s toboganmi ...

ikula2
6. aug 2018

@jana_eyre ahoj chcem sa spýtať kde ste boli ubytovaní v Heviz a keď porovnáš toto mesto a balaton tak čo sa ti viac páčilo. Tiež zvažujem ísť do toho mesta, len ostatné pláže ako Balatonlelle sú už potom veľmi daleko. V Heviz majú zasa krásne hotely.

jana_eyre
6. aug 2018

@ikula2 ahoj, my sme boli ubytovani v heviz v sukromnom apartmane cez booking, kedze mame tri deti hotely uz nevyhladavame, kvoli pohodliu.. mesto je to krasne, ale kestzhely este krajsie a je tam vjac moznosti - tam uz je aj plaz a nam to neprislo daleko z hevizu - bolo to nejakych 6minut autom.. boli sme tam len 2dni, takze vela sme toho nestihli - raz sme sa kupali a druhy den prsalo, takze to sme pobehali muzea, ktorych je v kestzhely dost..

ikula2
6. aug 2018

@jana_eyre ďakujem, pláž je tam tiež taká postupná, môžu sa tam hrať deti aj v piesku?

jana_eyre
6. aug 2018

@ikula2 ano, je tam piesok, dost dlho plytke, ale ked zajdes dalej uz je tam balatonske bahno.. ale ked zalovis nohami, tak najdes aj musle 😁 takze aj bahno sa deckam pacilo..

13072018
15. máj 2019

@zenaajmama ahoj vsimla som si tvoje odporucanie Veronika Villy, prosim ta bola si tam aj s detmi? Na bookingu citam ze deti neubytuvaju... Dakujem za odpoved

zenaajmama
15. máj 2019

@13072018 bola som tam s deťmi, ale to už bolo pred pár rokmi, takže neviem aká je situácia momentálne

misinka20tv
27. jún 2021

@anapredaj ahoj chcem sa opýtať, či nevieš poradiť kde na Siofoku je piesocna pláž? My sme tam boli, ale našli sme len to ohradené kúpalisko so vstupom cez kamene do vody.Len by som chcela, či nie je niekde bližšie piesková plaz, ako Balatonlelle, kam zvykneme chodievať. Dakujem

13072018
27. jún 2021

@misinka20tv my ked sme boli pred rokmi tak piesocna (skor bahnista?) bola na kraji tej neplatenej casti, ale len taky kusocek. Myslim ze to bolo tu.

misinka20tv
27. jún 2021

@13072018 ďakujem, skúsime pohľadať 😊