Dovolenka k moru - 2021

5. apr 2021

Ahojte, máte niekto zakúpenú dovolenku alebo sa chystáte v blízkom čase zakúpiť(k moru)? Ja premýšľam, že by sme niekam išli lebo už je to na hlavu čo sa deje.
Dakujem každému, kto sa pridá do diskusie, a zároveň prosím baby, ktoré chcú hejtovať moju diskusiu, tak nech sa zdržia 👍

sissy27
5. apr 2021

Potrebuješ na to požehnanie z mk či ako? Podmienky vycestovania a návratu poznáš, platíš si to sama, tak sa zariaď podľa seba. Čo bude o týždeň, o mesiac, v lete nevie nikto. Ja naplánované nemám nič ale to neznamená, že nikam nepôjdem - v závislosti od okolností.

mmoonna
5. apr 2021

Ahoj, my máme zajednanú dovolenku v Chorvátsku v súkromí. S tým, že majiteľ ani nechcel zálohu, keďže sa nevie, aká bude situácia. Takže sa rozhodneme až v lete podľa situácie.

autor
5. apr 2021

@sissy27 predsa len je tu niekto, kto je drzý a neovláda sa. Ani radšej nebudem ďalej reagovať.

autor
5. apr 2021

@mmoonna Dakujem, no aj my premýšľame takto nejako 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hipuska
5. apr 2021

@sissy27 od veci tvoj koment. Čo sa ti dnes obed nepodaril?😆

autor
5. apr 2021

@viestta aspoň niečo 😇 a Tatry alebo?

hipuska
5. apr 2021

Autor: presne som sa nad tým dnes zamýšľala, že ako to ideme riešiť. Tiež by som už rada k moru vypadla

autor
5. apr 2021

@hipuska no veď toto 🙂 mne osobne ani nechýba ale muž je už taký vyčerpaný z prace, že potrebuje doslova vypadnúť a vypnúť

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
5. apr 2021

Ja plánujem ísť k moru v lete aj na jeseň. Ale nebudem dovolenky riešiť cez cestovky. Kupujem letenky priamo cez leteckú spoločnosť a hotel bookujem priamo cez hotel. Za mňa bude more určite bezpečnejšie ako plné Tatry a aquaparky.

autor
5. apr 2021

@viestta to máte super, že ste take typy 👍

autor
5. apr 2021

@ivkazba rovnako premýšľame my, keď už... len ja by som chcela cez cestovku. Zaplatím a hotovo 🙂

ivula0807
5. apr 2021

My sa chystame v lete do Talianska, v blizkej buducnosti ideme rezervovat apartman priamo cez poskytovatela ubytovania v Taliansku.

len_nig
5. apr 2021

Hej chystáme sa hneď niečo kúpiť keď zrušia tu 14 dnovu karanténu, tu si bohužiaľ nemôže manžel dovoliť kvôli práci, keby nebolo to ideme aj hneď 😬

derdia
5. apr 2021

Ahoj my ideme... Budeme obaja zaockovani, a budeme aj v karantene ak bude treba. Mame voucher z minuleho roka, tento rol si ho uplatnime... Budeme zodpovedni, budeme si davat pozor, a robit to co aj tu.

autor
5. apr 2021

Aj preto som otvorila diskusiu, lebo už je to na hlavu samé obmedzenia, karanténa, klamlivé zastrašovanie ľudí.....

autor
5. apr 2021

@derdia my nie sme zaočkovani a očkovat sa v žiadnom prípade ani nebudeme 🙂 ale každý robí ako vie

derdia
5. apr 2021

Ok ved sa nemusite dat, to je kazdeho slobodna volba.

autor
5. apr 2021

@derdia áno, a kam konkrétne idete keď sa môžem opýtať 🙂

sissy27
5. apr 2021

V mojom komente nie je ani štipka drzosti, možno len ty si precitlivelá 🙂 proste sama si musíš zvážiť čo a ako, a zariadiť sa podľa aktuálnej situácie, plánovať sa nedá nič, to je celé.

elementissa
5. apr 2021

Ja by som napriklad rada isla aspon na kupalisko, co mame 200m od domu. Ale hold,my sme ti hlupi,co uz 13 mesiacov sedia doma, vsetko dodrziavaju, chodia naozaj iba do najblizsich potravin a okolo domu nie dalej ako 150m... A pre takych su zakazy najprisnejsie. Ti, co uz rok lietaju po celom svete, na nich sa nikto nevrsi, ako kvoli nim umieraju tomu a tomu stari rodicia. My co sedime doma sme vzdy samozrjeme ti najhorsi, ked nam to vadi a nepovazujeme to za plnohodnotny zivot. Len o nas si ostatni otieraju usta, ako kvoli nam dakto umrel a este iba umrie a mame ist kopat hroby.

autor
5. apr 2021

@elementissa MOJA REČ!!! Čo mám povedia, sklopime uši a sme ticho.....

sense
5. apr 2021

Teraz nie ale určite niekam pôjdeme rozhodneme sa spontanne

oli18
5. apr 2021

Autorka, dnes som videla spravy z portugalskych a spanielskych miest. Rovnako vyludnene, ako nase. Vonkajsie sedenia zviazane retazami. A teplo. Takze klud, nie len u nas je takato situacia. Kazdy by uz isiel na dovolenku, ale kym nebudu na to vhodne podmienky, tak nepojdeme. Vydrzime, ine nam neostava. (P.s. moj zat robi z domu uz rok🙄)

elementissa
5. apr 2021

Veru... A moj muz je uz riadne nahnevany, mozno, keby sme na to mali, tak aj my by sme usli. Bohuzial, my trpime koronou viac. Ja som prisla o pracu uplne a sice pracujem, ale davaju mi omrvinky, vykryva mi to aspon odvody, ale je to hlboko pod zivotnym minimom, manzel znizeny prijem o 50% :( k tomu 18 mesacne dieta. Do zlej doby sa narodilo. Keby som mala v januari 2019 krystalovu gulu, ani za boha neotehotniem. A vela ludi, co poznam ziju takto doslova z ruky do ust :'( a ti, ktorych korona zrazila najviac na kolena, tak na tych sa bohaci dobre zabavaju a este do nich kopu, ze my mozeme za to,aka je situacia (nie oni, co sa premavaju hore dole cez hranice a kazdy den po celej republike) a my mame ist kopat hroby a drzat jazyk za zubami, lebo oni ziadnu zmenu vo svojich zivotoch nepocitili, nie su nijako obmedzeni, vsetko sa im prepecie, vsetko maju a vsetko mozu. A hocijake nariadenia su na nich kratke. Oni si ziju rovnake zivoty ako pred koronou a potom na socialnych sietach dupu po tych, ktori uz nevladzu a chcu konecne normalne zit. Lebo my ostatni by sme im zabili babku. Tolko pokrytectva, co je medzi ludmi...

c_est_la_vie
5. apr 2021

Chceli by sme, ale netuším co, bude, tak čakáme ( môže byť agresívnejšia mutácia, ktovie ako sa nám ujde očkovanie, aké budú vládne reštrikcie a aké letecké spoločnosti dovtedy skrachuju.
Zatiaľ je predstava autom a trajektom niekde do apartmánu do grécka ( máme bábätko takže veľa batožiny), aspoň na 2 týždne, možno viac.

autor
5. apr 2021

@elementissa uplna pravda

lindous
5. apr 2021

My dovolenku zaplatenú máme už od minulého roku, mali sme ísť minulé leto, veľmi sme sa tešili, pretože po veľmi dlhej dobe sa chystám ísť s maminou 🙂 preložili sme ju na toto, ale zrušili sme ju úplne, v septembri by nám mali vrátiť peniaze ... chceme ísť až keď si to naozaj užijeme, nebudeme v danej krajine žiadne obmedzenia, nebudeme sa musieť obávať (celú situáciu totiž považujem za vážnu a nie za zastrašovanie) ... ale nemám nič proti tomu, keď niekto ide a po návrate dodrží opatrenia , úplne to chápem, len my si nemôžeme dovoliť čokoľvek riskovať, mamina s chornickým ochorením by covid pravdepodobne znášala veľmi zle ...

elizabet173
5. apr 2021

Zakupene nemame nic, ani kupovat zatial nemienime, s najvacsou pravdepodobnostou to bude na Slovensku, ak by sa dalo tak Chorvatsko, v sukromi