Autosedačka Cybex Juno 2-fix

alicka1982
1. apr 2014

Mate niekto s touto sedackou skusenosti? Ma byt velmi bezpecna, ale nevyzera mi vobec pohodlna pre dieta, navyse nasa dcerka nenavidi cestu autom a byt priputana, a zda sa mi, ze prave tato sedacka dava najmenej slobody co do pohybu a volnosti. Ake su v nej vase deti? Zvykli si na nu? Vydrzia v nej dlhsie sedie? da sa im tam trosku hrat ci cpozerat knizka? Dakujem za kazdy tip.

martinamk
1. apr 2014

Ahoj...no podla mna uzasna autosedacka 🙂 nasa malinka si na nu zvykla hned prvu cestu autom, ked bola mensia o ten vankusik vpredu si oprela hlavku a tak spala. Hracky aj knizky si uklada na ten vankusik. My ale dost cestujeme odkedy bola malinka tak mozno ze je len zvyknuta...Prekvapivo je v nej dost miesta cize tam nie je napratana ze by sa nemohla hybat plus sa ale nemoze vyvliect, co zvyknu deticky robit, ze si daju dole tie remienka na klasickych autosedackach.
Ale...je pravda ze svagrina ma synceka a maju podobnu sedacku len inu znacku a jemu sa tam nepaci...ale jemu sa celkovo nepaci v aute aj keby v inej, tak asi zalezi od dietatka.
Nemate moznost ju od niekoho pozicat a vyskusat?

martinamk
1. apr 2014

@alicka1982 este mi napadlo ze keby si objednala cez internet mozete vyskusat a ked nesadne, mozete ju do 7mich dni bez udania dovodu vratit.

ivetlo
1. apr 2014

Mi máme predchodcu tejto sedačky pallas fix a môžem len odporúčať. Táto je viac premakana (juno 2 fix).
Len ak sa malému nepáči celkovo v aute a v sedačke tak je škoda to riešiť. Proste vám bude hukat v každej. On prejde týmto obdobim a zvykne si. Proste musí.
Dobre vyberte