Aká je autosedačka Ferrari befix 15-36kg?

froschka
12. máj 2011

Zdravim mamicky! Mate niekto tuto autosedacku? Potrebujem iba do manzelovho auta na kratke presuny dobru ale lacnu sedacku. A zaujimalo by ma ci ste s touto spokojne a ci sa da potom odnat na podsedak. Alebo zrovna ci mi bude stacit uz len podsedak? Dvojicky budu mat 4 roky a manzel ich vozi do skolky, su to cca 4 ulice 5km... Ja mam v aute kvalitne Cybex solution tak sa neviem rozhodnut co sa oplati. Dobry podsedak stoji okolo 25 eur a tuto sedacku viem za 50 eur kupit novu tak vaham. dakujeeeeem za rady a napady

miskinadamko
12. máj 2011

podla mna je uplne jedno ci ju chces len na kilometer alebo na 100 pretoze aj na tom jednom kilometri sa moze stat zle. takze urcite by som sa nepozerala na to kolko stoji ale aka je bezpecna.

anjelicek26
12. máj 2011

Na podsedaku dieta pod 125 cm nema co robit, zmeraj si deti, vyskusaj, ako sa da nastavit bezpecnostny pas u vas v aute - aby ich pri naraze neuskrtilo, pretoze pasy vzadu v autach nie su vyskovo nastavitelne a pojdu im pekne cez hrdlo, ak budu nisie.

My mame tiez cybex solution x-fix pre Sasku a sme velmi spokojny, ale ved verzia bez isofixu stoji len 79€ (?) a je kvalitna, preco nekupit tu? Cybex su momentalne jedny z najkvalitnejsich sedaciek aj v kategorii nie isofix.

Vravim 80€ - priloz na tych tvojich 50 prosim dalsich 30 a kup to, co tvojim detom zaisti uplnu bezpecnost. Stat sa moze fakt aj na tych par kilometroch hocico. Pri celnom naraze uz pri rychlosti 40km/h a 60km/h pri bocnom naraze byvaju obete.

http://www.autosedacky-cybex.sk/katalog.php?typ...

A taka ferrari autosedacka niekolkokrat zle obstala v crasch testoch - posledny ADAC crasch test - nedostatocna - sedacka sa pri naraze ZLOMILA.