Probiotiká Enterol

16. dec 2021

Prosim vas, vie mi niekto poradit? Kupila som si v lekarni probiotika Enterol, magistra mi ich poradila, vraj su velmi dobre pri hnacke. Na nete ale teraz citam, ze su to kvasinky. Nehrozi mi nic? Nemozem z nich dostat mykozu alebo infekciu? Dakujem

nikpa
16. dec 2021

Nie, nemôžeš 🙄

kika831
16. dec 2021

Enterol je skvely pri hnackach. Len mozno upozornenie: pocas liecby moze prist par dnove zborsenie hnaciek, len treba pokracovat v uzivani a neprerusit ten proces.

138941
16. dec 2021

Pri Probiotikách si všímaj niekoľko dôležitých údajov. Koľko probiotických kultúr obsahujú ? (jedna na môj vkus primálo). Obsahujú aj prebiotiká ? ("strava" pre probiotiká) stimuluje množenie zdraviu prospešných baktérií. Koľko (množstvo často v státisícoch až miliónoch) baktérií obsahujú ? Koľko z nich prežije transport na miesto určenia ? (nezničia ich tráviace kyseliny) ? To už sú silnejšie otázky na ktoré nemusí ani magistra v lekárni vedieť odpovedať. Sú rôzne štúdie a testy kde by sa to mohlo dať zistiť. Imunitný systém človeka je až na 70 percent v črevnom systéme. Sú to kvasinky ale mykóza a infekcie ti z nich nehrozia. Skôr naopak. Ak chceš tip na kvalitné probiotiká tak mi kľudne napíš správu nebudem tu haniť výrobky predávané v lekárni.

akinom0077
17. dec 2021

su dobre na kvasinky🙂))) tzn prevencia proti kvasinkam/ mykoze