Je tu maminka, ktorej dieťatku vyberali väčšie znamienko na tvári?

14. feb 2023

Ahojte, chcela by som sa spýtať ci je tu mamina ktorej dieťatku vyberali väčšie znamienko na tvári? Náš malý ma znamienko hneď pod očkom. Chodíme na kontrolu každého pol roka. Znamienko je v poriadku a ak ak ho chceme vybrať, je to len estetická záležitosť. Malý bude mať len dva roky tak ešte by som chcela počkať kým bude trosku väčší. Ale aj tak neviem co spraviť. Potrebovala by som sa s niekym poradiť kto mal podobnú skúsenosť. Najlepšie by bolo znamienko takto pod očkom. Keby mi niekto vedel aj povedať ako miesto vyzera po operácii. Prikladám fotky. Ďakujem.

ajka0207
14. feb 2023

A to ti kožný odporučil toto vybrať? Síce nemám skúsenosť, ale bude mať veľkú jazvu, ak to nie je nejaké nádorové, tak načo to riešiť?

kvetinka75
14. feb 2023

@ajka0207 ak to dajú vybrať plastickému chirurgovi, nemusí mať nejakú viditeľnú jazvu. A možno mu tá tenučká čiarka čo zostane po znamienku vadila menej. Ja by som to neriskovala. Je to na tvári, slnku to bude vystavené stále, nečakať kým to bude nádorové. Ale možno až keď bude trošku väčší.

autor
14. feb 2023

@ajka0207
@kvetinka75 Presne tak to by sme šli cez plastiku. Nekázal ale povedal ze môžeme ale aj nemusíme. Ako píšem je to len momentálne estetické. Ale presne ako píše kvetinka, stále na slnku aj keď natierame a učím ho na slnečné okuliare.