Hydrokela - voda v miešku semenníkov

delka
2. nov 2016

Píšem vám pretože môj syn má teraz 4,5 roka a už rok chodíme každých 6 mesiacov na kontrolu k urologovi lebo má pravé vajko väčšie, že mu v ňom dobre nesaje vodu. Doktor nám naposledy povedal že nás už teraz posle na konzultáciu k inému doktorovi a pôjdeme na operáciu. Mám s toho strach pretože syn všetko znáša dosť zle. Hneď začne plakať keď sa bojí, keď nechce napríklad sirup od kašľu tak robí všetko preto aby som mu ho nemohla dať. Neviem si ani predstaviť ako by to zlé znášal v nemocnici a to nehovorím o predoperacnych vyšetreniach. Boli ste niekto so starším dieťaťom na takomto zákroku? Ktorú nemocnicu by ste odporučili?

mishadudy
2. nov 2016

Moj maly ma len 4 mesiace, zatial nas sleduje len obvodna ale vraj ked sa to nezmeni, tak tiez budeme musiet k urologovi :( ...dufam, ze sa to upravi..

delka
autor
2. nov 2016

@mishadudy držím palce aby ste to nemuseli absolvovať. Ja už chytám stres že nás neminie operácia 😢😢

mishadudy
2. nov 2016

Inac, tiez by som privitala nejaku radu. Moj starsi 3,5 rocny sa tiez velmi boji doktorov. Do nemocnice ho uz neviem ani dostat ani ku obvodnej nechce sa dat vobec visetrit ked treba, nechce brat ziadne tabletky ani sirupi..doktorov sa boji odkedy sme tiez boli na urologii a stahovali mu predkozku :(

mishadudy
2. nov 2016

@delka dakujem..so starsim sme si toho prezili dost, nechcem zase prezivat stresy :( ..mozno bude dobre a nebudete musiet ist na tu operaciu. Neda sa nejak tomu zabranit?

delka
autor
2. nov 2016

@mishadudy tak sťahovanie robili aj mojim obom chalanom. Veľmi málo sa hovorí o chlapčenských problémoch. Ani moja dr si toto u syna nevšimla až ja keď som to začala riešiť lebo sa mi to nezdalo. A to nehovorím o sťahovaní predkožky.

delka
autor
2. nov 2016

@mishadudy bohužiaľ to má také že asi sa tomu nevyhneme. Tiež som dúfala ale koľko krát má napuchnute aj nad pipikom. Každý deň mu to pozerám a dúfam a nič 😢 so starším som bola našťastie len na vybratí nosnej mandle ale ten strach o dieťa je hrozný

lucika121
10. júl 2017

@delka ahoj, prosim ta uz ste boli na tej operacii? nas mala cakat tento tyzden, lenze mi vcera opat ochorel ☹ a to sme uz jednu odvolavali v decembry. Nas ma 6r. a objavilo sa to ked mal presne 5r.

delka
autor
10. júl 2017

Ahoj. Nie ešte sme neboli lebo sme riešili iný problém ale pôjdeme na jar. To už bude mať 5,5 roka. Môjmu som to zbadala asi v troch rokoch a stále som dúfala, že sa mu to spraví. Kam idete do nemocnice?

lucika121
11. júl 2017

my chceme ist na jednodnovu do BA, nechcem aby bol v nemocnici 3 dni.

zviz
11. júl 2017

Odporucam detsku urologiu v BA na Kramaroch. Operovali tam moju vtedy dvojrocnu dcerku. Syncek mal od narodenia hydrokelu ale zda sa, ze je to uz ok, do roka sa to moze upravit. Ale Kramare su super, tam tieto zakroky robia ako na beziacom pase...

delka
autor
11. júl 2017

@zviz s ako starým dieťaťom tam môžem byť? Nechcela by som ho tam nechať a že ísť preč.

delka
autor
11. júl 2017

@lucika121 tiež som rozmýšľala nad jednodnovou aby sme tam neboli dlho, ja sama nemocnice nemám rada a keď môžem tak sa tomu vyhnem.

zviz
11. júl 2017

@delka urcite by ste tam boli spolu, az chlapcov okolo 15 rokov som videla bez pritomnosti mamiciek.

delka
autor
11. júl 2017

@zviz ďakujem