Čo dávate deťom na podporu imunity?

aneta09
11. feb 2023

Ahojte mamičky, čo dávate deťom na podporu imunity? Dcéra aj syn sú často chorí, majú strašne slabú imunitu. Čo u vás zaberá najviac? Ktorí sirup alebo kvapky u vás záberu najviac a myslite si že sú najviac účinne?

lelluska
11. feb 2023

@aneta09 Sirupy a kvapky sú správne označené ako “doplnky stravy”. Tak už vieš, kde treba zacat. Zvýšiť príjem čerstvej zeleniny ovocia, zaviesť fermentovane potraviny ak sú chorí nizkosacharidova dieta. Až po zmene v stravovaní treba zvážiť doplnky a to vitamín D a kvalitne probiotiká. A samozrejme necakat že zazrak sa udeje behom mesiaca.

danielockazihlavka
14. feb 2023

Imunita súvisí s omega 3 v tele. Pokiaľ nebude mat olej v tele v správnom pomere,nebude mať dobrú imunitu.

simona_simi
27. apr 2023

@aneta09 Ahoj 🙂 čo sa imunity týka tak treba začať črevami. A prejsť na kvalitné doplnky výživy. Mám takmer 5 ročnú dcérku a chodí aj do škôlky a super. Imunitu jej budujem od narodenia. Bola chorá minimálne krát a ak aj hej trvalo to 2 dní maximálne. Ak sa ešte stále trápite kľudne mi napíš

daku1985
2. okt 2023

@aneta09 ahoj, my aktualne na podporu imunity berieme vsetci nielen deti vitaminy od Forever a pijeme aj Aloe vera gel taktiez od nich. Deti maju velmi zlu imunitu a boli velmi casto chore, starsi syn tyzden v skolke a dva tyzdne doma. Vyskusali sme vsetko mozne a stale rovnaky scenar. Aktualne sme sa rozhodli vyskusat tieto vitaminy...starsi uz bol chory ako zacala skolka, mladsi od nastupu do skolky zatial zdravy.

misicka36
3. okt 2023

@aneta09
Ahoj.
Tak ako písali ženy predo mnou... Imunita a jej budovanie je troska beh na dlhú trať.... Ja sa v prvom rade snažím nepreobliekavat.... Proste, to ze je vonka 10 stupňov napr. Tak jej nedám 5 vrstiev oblečenia 😊 potom je to ovocie a zelenina.. Aj keď sa priznám ze môj syn moc to nemusí a musím vymýšľať ako to do neho dostať. A v poslednom rade sú to kvalitne doplnky stavy. Ja odporúčam bioaktiv. Užívam ho aj ja a keď sme nahoodu chori tak naozaj iba chvíľku... Žiadne hrozne stavy 😊

januelik
3. okt 2023

Ja som presla na vitaminy v lipozomalnej forme a od kedy ich davam tak si musim zaklopat. Moje dieta byvalo kazde dva tyzdne chore.

jana_eyre_2
3. okt 2023

Otuzujeme, chodíme veľa von, športujeme, vit.D, omega3, všetko dodržujeme od maličkeho mala.. ale mám troch alergikov a tak nám to bolo vždy pred platné a chori boli stále.. hlavne stresdna dcéra a najmladší.. od októbra do marca sme sa v tom stále točili.. tento.rok im imunoalergolog trocha pomenil liečbu a pridal každú nedeľu ráno na lacno imunor - tak som velmi zvedavá čo to urobí..

amarilka26
3. okt 2023

Ja nedavam pripravky z lekarne, len vitamin D. V lekarni mi bolo povedane ze je to tahanie penazi z ludi. Tak davam denne malemu nejke ovocie, zeleninu a chodime vela von, za kazdeho pocasia.

sheila121
3. okt 2023

@aneta09 homeopatiká

sheila121
3. okt 2023

@jana_eyre_2 nám pomohli homeopatiká. Dcéra je tiež veľká alergicka tento rok konečne dobre keď sme to nasadili.