Hádky po pôrode - poporodné hormóny

6. dec 2022

Ahojte som pár mesiacov po pôrode s mužom sme mali super vzťah až kým sa nám narodilo babatko..stále sa hádame, urážame, ignorujeme sa navzájom veľa veci sme si spolu vydiskutovali a priznala som sa že po všetkých tých hádkach ho milujem proste menej..nevravím že vôbec ale uz to nie je ako predtým..zapáčil sa mi jeden muž ale nikdy sme sa ani nestretli len z videnia sa poznáme stretávam ho každý deň, neviem ani ako sa vola a strašne ma to láka k nemu ja sama nechápem čo sa mi robí, stále naňho myslím 😮‍💨..myslím si že to budú asi ešte poporodne hormóny alebo že mi chyba láska tak sa ju snažím vyhľadávať inde?

patricia512
6. dec 2022

Toto je hádam nejaký vtip... Však si sadni,daj si čaj a trošku porozmýšľaj o Tom čo chceš urobiť. Ptm to už nevrátiš naspäť.

deedol
6. dec 2022

byt verna je rozhodnutie. taketo poblaznenie niekym moze prist v zivote este viackrat. musis si proste povedat, ze chces byt so svojim muzom (ak teda chces), a cielene na toho druheho nemysliet. a ked myslienky pridu, tak ich vedome potlacit.

lenuska333
6. dec 2022

No aj ja mám tretie bábätko má 5 mesiacov potom syna ktorý ma 2 a 10 mesiacov a este strasieho 10 ročného.Tiez náš vztach bol iný a každým ďalším dieťaťom ktore sme mali boli čoraz viac hádok ale miujeme sa rovnako ako po prvý krát možno ešte viac.A teraz ani nemáme na seba veľmi čas ale urcite aspoň ja som sa nezamyslala nad iným Musíš porozmýšľať ty co vlastne chceš veď každý pár aj bez detí sa hádajú unas je dobre asi to udobrovanie po každej hádke a deti nás aj napriek tomu este viac spájajú.

autor
6. dec 2022

Ach som z toho nešťastná jasne že chcem aby sme ostali ako rodina ale asi to bude na úkor mna keďže sa citim nešťastná už nejakú dobu a muž to vie 😔 vždy som odsudzovala neveru a aha teraz som presne ta na ktoré som ukazovala prstom

lenuska333
6. dec 2022

Tak ak chceš abybste spolu ostali nenechaj sa zlákať.Pri každej myslienke na iného zmeň na myslenie na manžela myslí na to krásne co ste prežili a ak je vtedy pritebe tak ja by som sla k nemu a trebárs ho len obimem pobozkám a nedovolila by som sama sebe myslieť na iného

morgane1975
6. dec 2022

Nemám problém tak si ho vyrobím… áno najlepšie je jeden nefungujúci vzťah vymeniť za druhý 🤦‍♀️ ja som ani pomyslenie nemala na cudzích chlapov keď sa mi narodilo dieťa. Čo je toto za svet..

morgane1975
6. dec 2022

A myslite si že ten nový muž by vás chcel a prijal aj s dieťaťom? A na ako dlho?

nerya
6. dec 2022

Chápem ta, u mňa pomáha zíde z očí, zíde z mysle. Zatiaľ to vždy pomohlo. Skus zmeniť trasu nech ho nestretávas alebo čas a snaž sa pripomínať si pozitívne veci na svojom mužovi aj keď teraz je to ťažko isto podľa teba.

petamich
6. dec 2022

a tvoje poporodne hormony na noveho chlapa nefunguju?
kazdopadne podla mna by mal kazdy par podpisovat zmluvu, ze sa do roka od porodu nerozvedie, vela z nas ma tazke obdobie, zmeni sa vam zivot (zene viac ako muzovi), malo spanku, vela "tenkrat poprve" (hovorim o prvorodickach), my sme to s muzom mali tiez narocne a stale sa hadame viac ako pred tym, lebo mna materska naucila robit vela veci rychlo a efektivne a moj muz, ktory je jemne spomaleny vo vsetkom ma teraz irituje hovadinami, hoc on sa vobec nezmenil 🤷‍♀️ kazdopadne ani vo sne by ma nenapadlo si mysliet, ze to vyriesi novy chlap, snad treba pracovat na existujucom vztahu a uz vobec nie, ked mam doma dobreho partnera a vyborneho otca

marianarem
6. dec 2022

Treba skusit naucit sa lepsie komunikovat a spolupracovat s tymto muzom, ktoreho mas. Dieta je nova situacia a velmi zatazova, moze to rozhodit aj dobry vztah.. Manzel sa zapaja do starostlivosti, snazi sa byt ti oporou? O com su tie hadky, co mate?
Ono samozrejme je dost pripadov, kedy sa chlap nedokaze/nechce postavit k otcovstvu ako dospely clovek. A ani sa nesnazi, povie zene, ze dieta je vlastne zodpovednost zeny a koniec. Tam potom asi naozaj treba hladat inde. Moze to byt aj vas pripad, no treba to preskumat a dat tomu nejaky cas sancu.
Ten druhy je podla mna pre teba nejaky mentalny unik, prilezitost snivat a prezivat aspon v hlave nejaku idylku, ked uz v realite prislo rozcarovanie a koniec rozpravky. Neupinala by som sa na to, zo vztahu sa nema odchadzat hned ako chvilu nieco skripe, v novom vztahu by skor ci neskor pravdepodobne zaskripalo tiez.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sergejj
7. dec 2022

Som rad ze vsetky zeny nie su ako ty, ale je ich vela bohuzial. V dalsom vztahu by to bolo to iste, na vztahu treba pracovat.