Keto diéta

borihh
3. máj 2024

Máte niektora skúsenosti? Koľko ste schudli? Aký bol jojo efekt, ak bol? Mám už naozaj veľkú nadváhu, hľadám pre seba vhodnú dietu. Bohužiaľ nemám veľa času pripravovať si jedla dopredu a toto mi príde pre mňa úplne ideálne.. dôjde mi balíček na 4 týždne a nemusím nič riešiť.. na stránke sľubujú, že je to bez jojo efektu ak dodržím postupy.. len chcem vedieť reálne skúsenosti. Budem rada keď sa podelíte

madla60
3. máj 2024

@borihh ,ale nesmieš sa vrátiť k pôvodnej strave. Aj ten herec Malachovský Svato schudol s ketom a pozri aký je teraz.

thirstymonk
4. máj 2024

@borihh keby to bolo take jednoduché, tak na svete niet tlusteho cloveka. Odporucam sa obratit ma vyzivoveho poradcu, alebo trenera a konzultovat s nim. IMHO je keto len dalsia supermoderna dieta, narabajuca s kalorickym deficitom, ktora ta pripravi o prachy a casom aj o zdravie. Co pisu na stranke, je vedlajsie. Nebudu predsa na stranke pisat, ze je to nahovno, ked to chcu predavat. Im ide iba o cash, kdezto realnemu trenerovi ide o teba - lebo budes jeho referencia.

Ketoza je normalna reakcia organizmu na nedostatok zivin - tak ako tam pisu, vylucis sacharidy, tak telo bude "palit" tuky. Ale! Je to reakcia, nudzovy stav, nie je to normalne. Z huby ti bude smrdiet aceton, co je vlastne dimetylketon, schudnut schudnes, ale si si ista, ze budes do smrti zit na ich zazracnych praskoch a krabickach? Ja si isty nie som.
A jojo efekt? Ten pride vzdy, ked sa vratis do starych kolaji

venom19
4. máj 2024

A ved skuste obmedzit sacharidove prilohy, zaradit viac zeleniny, obmedzit sladkosti a trosku sa hybat. S tym keto za mna vaha pojde dolr, ale tazko povedat ci vydrzite na tej strave a ak ano, tak ako dlho.

alex49
4. máj 2024

Potrebuješ zmeniť stravovanie a nie dietovat. Vieš si predstaviť, že by si jedla leto diétu celý život? Asi nie. Začni jesť viac zeleniny, ovocia, menej vyprážané ho, menej sladkých vôd a sladkosti. Začni chodiť na prechádzky a cvičiť.

evcagabi
4. máj 2024

Kravina

kristiii
5. máj 2024

@borihh držali ju kolega a kolegyňa zároveň, okrem toho, že boli obidvaja protivní jak fras, keďže im chýbal cukor, tak áno, schudli možno po 10 kíl, ktoré po skončení diéty samozrejme nabrali naspäť. Hlavne kolega ešte + ďalšie kilá navyše.

lucka2303
7. máj 2024

@borihh ja som pred dvoma rokmi držala prvýkrát, schudla som za 3 týždne pitia len drinkov cca 8 kg, potom som sa snažila ísť aj na druhý a tretí krok, dodržiavala som to, ale časom som sa vrátila k normálnej strave a do dvoch rokov som mala všetko naspäť. Teraz druhý týždeň držím znovu keto, pijem len drinky, za prvý týždeň so schudla 4,5 kg. Potrebujem ešte ďalších 10kg a potom si naozaj musím dávať pozor čo budem jesť, lebo časom určite všetko naberiem naspäť.

lejllamt
7. máj 2024

@borihh funguje to ale je to veľa odopierania a nemysli si, že potom nabehneš na pôvodný režim a si v pohode....žiadne sladkosti, pochutiny, alkohol, ochutené nápoje a ani ovocie. Na pitie iba voda a bylinkový čaj. Zelenina iba niektorá. Na takej rodinnej oslave sa možno neudržíš. Poznám ľudí čo to držali a zhodili, ale iba 1 sa drží aj po roku a má požadovaný výsledok. Pre ostatných to ztenšilo iba peňaženku.

veraaq
7. máj 2024

Ja som ju mala cca 2-3 mesiace a teda krásne som schudla možno nejakých 15-20 kg,samozrejme som to potom nabrala naspäť ale musím povedať že som jedla hovadiny,myslím že keď potom budeš papať zdravo a hýbať sa žeby sa nemal dostaviť jojo efekt 🙂