Čo vám najlepšie pomohlo na chudnutie?

lienka2602
3. nov 2010

Ahojte, chcela by som vediet, ake tabletky alebo napoje Vam pomohli pri chudnuti a za aku dobu ste schudli.. A kolko kg? Drzali ste aj nejake specialne diety? Dakujem Vam za odpovede...

warholette
3. nov 2010

na chudnutie najlepsie pomaha pohyb, cvicenie, sportovanie, zvyseny vydaj kalorii... akokolvek to chces nazvat. vsetky diety zaberu len docasne, pretoze po ich skonceni (teda po skonceni znizeneho prijmu kalorii) sa vratis naspat k povodnej strave (teda zvysenemu prijmu kalorii) a naberies vsetko naspat.
tabletky, napoje a podobne hluposti nefunguju, pretoze keby fungovali, predpisovali by ich lekari a neexistovala by viac tucnota.
k stihlej postave sa teda musis skutocne dopracovat v pote tvare, behat, chodit do fitka, aktivne zit. len tak si vybudujes svaly, ktore spaluju viac energie ako tuk. lenivi ludia nikdy neschudnu a skutocne tu neexistuje skratka v podobe "zazracnych" pripravkov. treba sa hybat!

januska26
3. nov 2010

Warholette - pekne si to vystihla🙂)))Presne tak to je...🙂Dakujem za otvorenie oci🙂

marianka79
3. nov 2010

@warholette tak tak akurát som z jedného fitka prišla dobre som sa vypotila 😵 a mám aj lepšiu náladu 😉

yanni
4. nov 2010

lienka zbytocne vyhodene prachy a ucinok len docasny a casto je to svinstvo este zdraviu skodlive. Zmena stravovania a pohyb. Velmi dobra je 90dnova dieta na nastartovanie, co vlastne ani dieta nie je ale "ine" stravovanie ako my bezne praktizujeme. Ja som chcela dole 5 kg a mala som ich za 2 mesiace dole (pomaly dalej zajdes), moja mama schudla 7 kg za mesiac a viac nepokracovala lebo jej to stacilo. brat schudol 15 kg za 3 mesiace. Co je na tom dobre, ziadny jojoefekt a za tie 3 mesiace mas to stravovanie tak v hlave, ze ta uz ani nenapadne sa prezierat a vobec miesat piate cez deviate. Ja som po 90tke presla na klasicku delenu stravu, je to pestrejsie a jednoduchsie. Samozrejme ze si obcas dam aj sladke alebo aj pomiesam co by sa nemalo ale tym ze chodim cvicit a mam tak ci tak dost pohybu, sa to vyrovna. Ziadne tabletky nenahradia pohyb, bez pohybu to jednoducho nejde, na cviceni je uz len to dobre ze ti spevnie telo a mas taky dobry stastny pocit. Tie peniaze co vyhodis za tabletky ci napoje investuj radsej do dobrych kvalitnych potravin, vela ovocia a zeleniny a sportu.

mimkao
4. nov 2010

lienka, ja som brala BIO Cla a pomáhali spolu s cvičením.
Ale teraz by som už tabletky nebrala. Kukni na stránku www.chudnutie-ako.sk a prečítaj si knihu od Mira Veselého. Ja momentálne chudnem za pomoci tej knihy. No nie je to žiadná diéta, ale zmena stravovania sa a pohyb. A piť, piť, piť. Čistú, nebublinkovú vodu, každú hodinu dva deci. A kilá pôjdu dole, ani sa nenazdáš.

jazminn
8. nov 2010

Adipex retard-8kg za mesiac - pred 4 mesiacmi

stanca22
8. nov 2010

No treba veľa cvičiť a behať, ja behám a veľa robím brušákov, nie len, že sa to ukáže na tele troška, pomáli čoraz viac ale aj sa lepšie cítiš 🙂 A papám veľa ovocie, zeleniny, menej masa a hlavne vyhadzuje z jedálnička všetko mastné a iba raz do týždna sladké si dám ... tiež by sa veľa vajíčok nemalo jesť a vyše piť mlieka 🙂 Aspoň mne to takto zabralo 😉 Ale hrá dosť aj psychika, pohyb a stres ... Tak pozor na to! 😉

anuska74
30. dec 2012

tabletky . nápoje pomôžu iba dočasne, ak nezmeníš svoje stravovanie+ cvičenie nemá to význam dlhodobo.
a nedá mi , môj názor, už len adipex, mám sa dosť rada a nikto by ma nedonútil dať taký sajrajt do môjho tela.
nuž ale ked to niekto môže čo už.

4ocka
3. jan 2013

Neverim napojom a tabletkam uz vobec :( drzala som 90dnovu dietu a dala som 14 kg :( skus ju pokukat,je to lepsie nez nejaka chemia

mirka907
3. jan 2013

Tablety a napoje pod nazvom Pohyb.... 😉

motilik1979
27. mar 2013

ahoj tu je sedem najčastejších chýb pri chudnutí: http://praca-na-doma6.webnode.sk/sedem-najcaste...

kamilkak
27. mar 2013

pravidelná strava , každé 2-3 hod. a POHYB - najviac pomáhajú 🙂))

janulkabab
30. mar 2013

Pozor na tú 90-dňovú diétu - kamoška síce po nej schudla, ale skončila v nemocnici s pankreatitídou a museli jej vyoperovať žlčník!

scheba
31. mar 2013

kedze je tu tem s cvicenim kopec a aj tak zhanas nejaky zaruceny bezpracny "zazrak" asi nie si moc na pohyb - ALE... naozaj nic lepsie a trvalejsie ako pohyb neexistuje = inak by nebola polka USA ultra obezna, ze? Okrem toho, ze do seba nelejes nejake brutalne svinstvo alebo v lepsom pripade neskodne placebo (za obe vysolis nehorazne prachy) tak, ak sa vobec efekt dostavi, nebude trvaly.
Okrem toho samotne schudnutie ti peknu postavu neprinesie, najdolezitejsie je formovanie - takzvane spevnenie. Nikto nechce aby si behala maraton a kazdy den makala ako blazon vyse hodiny. Nemusis ani do fitka - osobne poznam viac ludi, co fitka bytostne neznasaju. Takze pokial chces ozaj nieco pre seba urobit a zaroven zmenit trvalo postavu, davam ti do pozornosti tento link, kde kocka zdiela svoju cestu za peknou postavou, radi ostatnym pokial sa pytaju a ma to cele podlozene fotkami na dokaz toho, ze to naozaj funguje
http://mojetelo.blogspot.cz/
preluskaj sa zalozkami moje promena a sama si potom zvaz, ktorou cestou sa chces vydat. (staci ti fakt cvicit cca 30 minut doma)
a tu je v skratke zhrnute co sa pise v tych zalozkach

https://www.youtube.com/watch?v=0KobDcMtzl4

GOOD LUCK a drzim palce 😀

irriss
31. mar 2013

Kdysi davala Petra Cernocka svuj osobni recept na chudnuti a na svou super postavu, kterou ji vzdy kazdy zavidel.. 😉
Petra Cernocka : "NEZRAT,NEZRAT A NEZRAT"

P.S.podle mne tento recept se nezmenil..je levny a ucinny i ted po 30ti letech prozrazeni

zazalienka
31. mar 2013

pohyb, pohyb a pohyb.. možno trošku poštekliť L- karnitínom s chrómom aby to lepšie spaľovalo.. aeróbna činnosť, behanie, trampolíny.. a mne sa teda osvedčila teplá voda celý deň.. teda taká skôr horúca... a skákanie na trampolínkach.. korčule.. sladké som nejak extra neobmedzila, nejak prirodzene som stratila chuť na maškrtenie ( s prvým schudnutým kilom a po vyskákaní na jumpingu).. mi bolo ľúto že toľko námahy a ja to dožeriem.. 🙂

opicaskorica
31. mar 2013

Asi nie to nie je nic nove, co sem napisem, ale ak sa niekto futruje na ranajky parkami, na obed reznami a na veceru chlebom so salamou (ale to len ako priklad) a zatym si da chilly tabletky a sadne si k telke, tak velmi skoro postavu atletky mat nebude 🙂 zabudnite na diety... zmente zivotny styl a je po probleme. Amen

beausa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iconka
1. apr 2013

Najskor treba zvazit, co dame do ust a az potom to naozaj zjest. Spytaj sa sama seba, ci to je zdrave, ci to telo potrebuje, zuzitkuje a bude mat z toho nejaky osoh. Pokial zistis, ze je to len tvoj rozmar, nejedz to, nepotrebujes to. Ziadne tabletky na svete, ani prasky, gely, napoje a neviem co ti k stihlej postave dlhodobo nepomozu. A este jedna podstatna vec, ale to uz vies, treba sa aj hybat! 20% je pohyb a 80% strava, mysli na to.

aktiz
12. apr 2013

5 tajomstiev úspešného chudnutia. Nový video-tréning chudnutia pre ženy: http://homeworksystem.cz/hubnuti_hrou.html?a_ai...

mamavera
13. apr 2013

paradoxne - pravidelne jesť - 6x denne menšie porcie

vulka
13. apr 2013

Budem vulgárna, ale pomohlo mi" nežrať" jak kyselina a hýbať sa.

bubu4125
13. apr 2013

zdravé a rozumné stravovanie, ja som k tomu pridala zelený čaj s chrómom v tabletkách, a samozrejme pohyb podporený L-karnitínom! A veľa čistej vody!!!!

iv01
13. apr 2013

Francuzska dieta "žermén"

00vareska00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
libka1
15. apr 2013

zdravo jest (80%) a cvicit (20%), vela vody

stanislavao
15. apr 2013

ziadne tabletky a ani napoje vam schudnut nepomozu. dolezite je menej jest, zdravo jest a ..... hybat sa, hybat sa a hybat sa. cvicit, nevecerat. nic ine vam nepomoze. A presne, ako hovirla Edita Sipeky :" Cica NEZER"

tima14
15. apr 2013

Staci,ked prestanes jest pecivo ( chleba,rohliky atd.),vaha pojde ihned dole,namiesto toho si naloz na tanier 2 krat tolko zeleniny a prilohy ( sunka,syr,atd.).Drzim palce.

kristinkamimi
20. okt 2014

Ahojte no ja som to tak robila kazdy den behat a zvicit som bruchaky robyla som to jeden mesiac robila a som 10 kilov schudla ja bisom povedala ked mate problemy tak vam to urcite pomoze !!!!!!!! 😝 🙂 😉 jasom mala 67kilou a teras mam 55 ja som mala cieš problemy a ja som mala 26 rokou ale ked ma dieta više 60 kilou tak davajte si prosim pozor moze to mat aj volaku chorobu ja was nechcem urasit alt to tak je ja som mala jednu triedu som pracovala za pany ucytielku a tam som mala dvojicky jedna mala 19 kilou a mala 10 rokou a ta druha mala 63 a mala cieś 10 rokou a ona zomrela ☹ tak ked vam to dobre robilo tak nieco napište caute

bubu37
20. okt 2014

Mám adipex retard