Chudnutie a bazálny metabolizmus

marianne1
27. apr 2015

Baby ako je to s tym chudnutim, bazalnym metabolizmom, ukladanim zasob a vsetkym? Ja som z toho uz jelen! Kolko moze byt najnizsi mozny bazalny metabolizmus? Preco niektori pisu ze malo jes preto nechudnes a pritom prave zeny co poznam a jedia ako vrabce chudnu? Uz nicomu nerozumiem...

lienka1601
27. apr 2015

ahoj zeny co nejedia skoro nic nemaju ani svalstvo.. su slabe bez energie.. ale treba jest vela zeleniny a menej chleba a priloh.. a mensie porcie a castejsie.. u mna to zabera a uz som schudla 10 kg ;)

marianne1
autor
27. apr 2015

@lienka1601 No ja uz neviem comu mam verit vsade pisu musis jest lebo si znizis metabolizmus bla bla a pritom kazda dieta ide pomaly pod 1200kcal ved to je chore ako ma clovek vediet ci si neublizuje a kolko je vobec najviac spomaleny metabolizmus?

petka1982
27. apr 2015

Stiahni si kaloricke tabulky do mobilu,mne velmi pomohli. Ked jes malo,spomalis si metabolizmus,ked prijmes vela kalorii a nikde ich nespalis,tak tiez priberies.jedz menej,obcas sj zhres,ale hyb sa.

blue99
28. apr 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
marianne1
autor
28. apr 2015

@blue99 moja ja som drzala neera kuru a schudla za tyzden 1kg na mna toto neplati

bandura
28. apr 2015

@marianne1 chvalim zalozenie temy len keby sa tu niekto aj rozpisal...poriadne 😉 pomohlo by nam to

marianne1
autor
28. apr 2015

@bandura Dakujem, veru ano chcelo by to nejaku radu pre nas ´vynimocnych´... 🙂

snapi
28. apr 2015

@marianne1 pochybujem, že ti niekto dá uspokojivú odpoveď 😉 a hlavne ťa nepoznáme, nevieme ako a čo ješ, koľko percent tela tvoria svaly a koľko tuk, aký ten metabolizmus máš (číslo), akú máš prácu, čo robíš cez deň, nikto ti len takto nevzpľuje to, prečo nechudneš. Všetko so všetkým súvisí. Ja presne viem, aký je môj bazálny metabolizmus a neriešim to, je to číslo... a aj tak chudnem. Nič nepočítam, vážim si akurát počet gramov bielkovín, nech ich mám dostatok, lebo veľa športujem a strácala som aj svalovú hmotu, keď som ich mala málo....Určite treba jesť pravidelne - u mňa to znamená vtedz, keď som hladná, nie po 3 hodinách, ale vtedz kedy som hladná. Pridať šport aj silové tréningy, ktoré "rozbehnú" metabolizmus a telo páli aj počas kľudového režimu niekoľko hodín po tréningu...A treba skúšať, hľadať, študovať aké potravinz tvoju telu vzhovujú, aké zloženie stravy, koľko toho môžeš zjesť..Jednému funguje to, druhému ono. Každý sme iný....Každý sme výnimočný 😉 Ak ti to nepôjde samej, zaplať si nejakého dobrého trénera,ale výživového poradcu a pomôže ti nastaviť tvoje telo tak, aby fungovalo správne....

bandura
28. apr 2015

@marianne1 kolko sa pokusas zhodit ?

bandura
28. apr 2015

@snapi JA NAPRIKLAD BY som nemohla jest ked som hladna lebo cez den nebyvam hladna vydrzim bez jedla aj cely den ale vecer zozrala by som snad aj chladnicku ...ja zase musim jest ak chcem bćhudnut kazde tri hodky

dakoda
28. apr 2015

Je tu skupina Cesta k mojej premene, najdes tam vela informacii + aj vzorove jedalnicky, baby tam rady poradia.

michaelakarasy
15. máj 2015

michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.