Poliklinika Mlynská dolina - skúsenosti

lajlla
18. apr 2024

Dobrý deň, prosím, navštevuje niekto túto polikliniku? Ja mám objednaný termín u pani Jurčackovej urologia a až dnes ma napadlo pozrieť recenzie polikliniky na Google. A teda sú dosť zlé. Pri objednaní som dostala info, že zaplatím 50€, ale nie, že ich budem platiť pri každej návšteve 😳. Ako to prosím funguje?

tomilu711
18. apr 2024

@lajlla 50 eur sa plati pri kazdej navsteve. Plus treba vymenny listok ( ako ku ktoremu doktorovi). Na urologii som tam nebola,takze danu dr neviem hodnotit

kessinka
18. apr 2024

Ja som bola u dr. Jurčackovej pred nejakými dvomi-tromi rokmi, práve na základe veľmi pozitívnych referencií na nete. A bola som s ňou spokojná. S manželom sme viackrát navštívili viacerých doktorov v Mlynskej a so všetkými sme boli spokojní. Manžel mal cez firmu ich balíček služieb, vtedy za vyšetrenia neplatil, a ja som platila za jednotlivé vyšetrenia - a áno, platí sa za každé jedno, aj za kontrolné.

melanta
18. apr 2024

Táto poliklinika bola otvorená s ideou, aby poskytovala možnosť objednať sa na vyšetrenia komukoľvek a kedykoľvek a to kvôli internátom mlyny (cez 6000 študentov, ktorí svojich lekárov majú po celom Slovensku). Preto sa platí každá návšteva, nefungujú ako bežná poliklinika.

joannita
18. apr 2024

@lajlla ano pri kazdej navsteve platis tu sumu.

ajka10000
18. apr 2024

S touto poliklinikou nemám skúsenosti ale pokiaľ potrebuješ urologa.. dr Hladík je fajn.

dzejny656
18. apr 2024

My sme tam veľmi spokojní s lekármi, ale áno platí sa za každú návštevu. Mne to veľmi vyhovuje, asi to aj dosť ľudí odradí a tým pádom nemajú nejaké dlhé čakacie doby na termíny. U urológa sme tam neboli, ale mame tam všeobecného lekára, pediatricku, bola som u kožnej, očnej, orl atď.

lajlla
autor
18. apr 2024

Ďakujem všetkým za odpovede 😊

reenie
18. apr 2024

@lajlla naozaj je dobrá tá lekárka, tiež sa do tej polikliniky objednávam..rýchle teminy..ale vždy sa plati.. kožná tam je tiež výborná

ajajaj00
18. apr 2024

manzel bol u nej nedavno a je super nemaj obavy

lajlla
autor
20. apr 2024

Bola som už u pani doktorky osobne a je naozaj veľmi príjemná. Zatiaľ som spokojná 👌😊