Cambridge international school Bratislava

skockaskocka
11. máj 2022

Ahoj chcela by som sa opytat ci nepoznate tuto skolu nahodou a ako ste s nou spokojni? Najviac by ma zaujimali skusenosti ak v nej niekto pracoval ze ci bolo vsetko ok a dodrzane. 🙂 Dakujem 😊

kiki68
11. máj 2022

@skockaskocka mam tam par deti, co od nas isli. Je to skola, kde je doraz na vykon dietata, spolupracu rodica. Musite tam hlavne zapadnut stylom. Nie je to pre kazdeho, vela ludi sa tam neciti fajn skrz toto. Ale je to naozaj podla toho, co od toho chcete. Dodrziava sa tam vsetko myslim, ta skola je kvalitou naozaj dobra.

sima338
12. máj 2022

Máme kamarátov, ktorých deti tam chodia - sú spokojní, ale samozrejme človek si za to riadne priplatí. Ak máš možnosti, určite je to dobrá príprava pre dieťa po jazykovej stránke, vzdelanie je dôležité, veľa rodičov tam dáva deti kvôli budúcnosti a štúdiu na univerzite v zahraničí.

luccija
12. máj 2022

@skockaskocka takže ideš za učiteľku či pýtaš sa kvôli dieťaťu?

skockaskocka
autor
12. máj 2022

@luccija rozmyslala som si tam poslat zivotopis. Ale nakolko je to skola ktoru vobec nepoznam tak som sa chcela opytat. Laka ma to skusit no nakolko mam predoslu skusenost s mojim byvalym zamestnavatelom velmi zlu (nechceli mi vyplatit mzdu) tak sa pytam. Nalomilo to moju doveru voci zamestnavatelom.

kiki68
13. máj 2022

@skockaskocka myslim ze toto tam nehrozi, nemam dojem, ze by si radi davali prec personal len tak. Skus to a prinajhorsom mas 3 mes na to, aby si zistila ci tam chces zostat . Deti od nas, co isli su velmi mile a pracovite. Nemozem na ziadne z nich nic zleho povedat

luccija
13. máj 2022

@skockaskocka to si nemyslim tá škola má dobré meno a myslím si, že učitelia robia školu...určite si pošli zivotopis

skockaskocka
autor
13. máj 2022

@kiki68 dakujem za odpoved 🙂