Aké je bývanie v Čunove?

charlie0107
6. nov 2020

Ahojte mamičky, bývate niektorá v Čuňove? Ako sa tam býva, aka je doprava smer BA, škola, škôlka? Rozmýšľame nad kúpou domu v tejto lokakite, viete poradiť? Ďakujem 🙂

stefi_k
6. nov 2020

Je to Čunovo bez ň. Škôlka mala, nezoberu všetky deti, už roky rozpravaju o tom, že treba postaviť novu. Škola v Čunove nie je spadova je neviem, ktora teraz v petržalke. Doprava ked ideš do štvrt siedmej v pohode potom sa to zastavi v Rusovciach a pri umelom kopci, poobede zas pred Rusovcami . Som zvedava ake to bude ked dostavaju slnečnice. Inak lokalita dobra. Nie je to daleko od mesta, aj zelene je ešte trochu na okoli. Blizko do rakuska, madarska. Čo by si ešte chcela vediet?

charlie0107
autor
6. nov 2020

@stefi_k dakujem, mozem sa opytat lekari su najblizsi v Jarovciach?

stefi_k
7. nov 2020

Všeobecny kekar je v rusovciach a lekarka v jarovciach. Ale toho v rusovciach by som vynechala. Zubar tiež, ale keby niečo ani petržalka nie je daleko a tam mas vyber. Dcera ma tiež pediatricku v petržalke. Domaci si zvykli už rokmi na to dochadzanie 😅.

maciatkolulu
7. nov 2020

@stefi_k lekára v rusivciach by si prečo vynechala?

zuzike123
7. nov 2020

Nam sa tu byva super, klud, priroda, decka behaju same po dedine, hraju futbal, su tu detske ihriska, maky obchid ak treba. Dochadzanie do BA je v pohode po dialnici cez Rajku (ked akurat nie je korona 😁), inak spadova skola bola Turniansja, teraz zas ina, ale veka deciek chodi do Rusoviec ci Jaroviec, prip do Narnie. Ja som v meste/Petrzke kazdu chvilu, tak si nakupy poriesim cestou. Lekarka pre dospelych v Jarovciach je super.

zuzike123
7. nov 2020

@maciatkolulu vyskusaj a uvidis😉