1 / 1

    😁

    3. apr 2024

    Trapko 😀

    3. apr 2024

    Ja mám niekedy pocit, že sympatizanti IK ho "podporujú " trápnymi obrázkami a videami zhadzovanie a ponižovanie protikandidáta. Takúto politiku nastavil IM. Či aj z druhej strany je to tak?
    Nesledujem iné siete, ale tu teda nevidím žeby niekto takto propagoval PP.

    3. apr 2024

    @ninkasaska Véd to je už trápne ani sa na tom nedá smiať a nech rozhodnú akokoľvek vždy tu budú nadávať

    3. apr 2024

    @ninkasaska PP sa zhadzuje sam a ide mu to stale lepsie a lepsie

    3. apr 2024

    @ninkasaska no to sa vola satira. Pretoze korcok sa vo svojej kampani neznizil ku klamstvam a podvodnym bilboardom a webom po celom slovensku. PP si to doslova pyta. Ved kazdy den mu aj obyc clovek pride na nejake klamstvo, takto sa ma spravat prezidentsky kandidat?

    3. apr 2024

    A toto PP ako aj reálne povedal?

    3. apr 2024

    @pettulka22 noe, toto je vtip, poukazovanie na to ze neustale klame ako male decko

    3. apr 2024

    @ninkasaska Takéto memečká tu boli aj pred prezidentskými voľbami určite ich nevymyslel IK na zosmiešňovanie PP. Niektorí politici sú dobrým cieľom takejto satiry, na iných nevieš vymyslieť nič.

    3. apr 2024

    @evula1984 tak to tu prezentujú tie ženy ako keby to ozaj povedal, človek tu už nevie.

    3. apr 2024

    @pettulka22 Ale no ták, nikto si nemyslí (a ani to tak neprezentuje), že by to naozaj povedal. To si snáď nikto ani nemôže myslieť.

    3. apr 2024

    @pettulka22 aaaale, trosku nadhladu a kritickeho myslenia.

    3. apr 2024

    @ninkasaska no lebo na to nemajuguraz a nemaju az tak ocom a ani v peknom slova zmysle si ho nezastanu, nic pekne motivacne o Pellem ziadna nedala a ani sa necudujem, lebo rozumne argumenty preco volia Pelleho nema ani jedna, iba ze ho volim a basta, lebo je to najrozmnejsia volba, lebo je pekny, lebo lebo same detinske dovody a hlavne netusia co je pravomocou prezidenta.

    3. apr 2024

    @ninkasaska Inak podobne sa pred par rokmi stazovali aj volici IM, ze si z neho vsetci len utahuju a vyrabaju trapne memecka. Danko by tiez vedel o tejto teme vela rozpravat. Ale co uz, asi to bude tym, ze poniektori pani svojim spravanim, vyjadrovanim a trapasmi doslova nahravaju na smece. Inak podla mna ani tie memecka by sa nemuseli nejako sofistikovane vymyslat a robit, uplne by stacilo Pelleho citovat a uz to samo o sebe je smiesne svojou nelogikou, rozpormi s realitou a pod.

    3. apr 2024

    @evula1984 nuž Korcokovi chýba len svatoziara nad hlavou 😉

    3. apr 2024

    @iriska13 to tu nikto netvrdi

    3. apr 2024

    @ninkasaska PP ide cez mrtvoly. Stvava kampan, hackerske utoky na Korcokov Fb, vytvorenie fake Korcokovej stranky s vyrokmi, ktore vymyslela strana Smer, fake bilboardy proti IK. Minul miliony na kampan o ktorej (zas a opat) klame, ze ho stala zlomok. Pelle klame, droguje, kradne, podvadza aj svojich volicov, ktorych nazval (spravne) dezolatmi. A oni mu to staaaaale zeru.

    3. apr 2024

    @stanulienkat a kolko volicov sa v nom vidi😀 vacsina z nich preto lebo uverila tym zvastom co popisujes, napr ze vsetci pojdu do vojny a pritom ich tam ich Ficulo posle lebo to len on moze schvalit😜

    3. apr 2024

    @ninkasaska Mne sa nie vo všetkom ale určite v niečom politika Igora Matoviča páči....vieš prečo? Pretoze keby bol ticho veľa veľa škandálov a nehnuteľnosti a úplatkov by ostalo skrytých...ako je to možné že na Igora nic nemajú? A ver mi že by chceli.....lebo Igor im je tŕňom v oku

    3. apr 2024

    @wanduska327 je to tlk ale je to tak😄

    3. apr 2024

    Igor je v tom co teraz robi dobry a tam je aj prospesny.

    3. apr 2024

    Taketo tu nedavaj,lebo jeho volici mu to zhltnu ako vsetky jeho klamstva to budu "sdjelat kim nesmazu"

    3. apr 2024

    @galioska Tiež poviem že je v niektorých veciach pri.....ny ale vládol krátko ozaj krátko....a spravil aj dobre veci

    3. apr 2024

    @wanduska327 spravil velmi malo dobrych veci na to ako dodrbal celu republiku a spolocnost. Len vdaka nemu tu mame Fica s mafiou. Keby nebolo Igiota z Trnavy, tak tu po Ficovi ani smrad nie je.

    3. apr 2024

    Nech ostane v opozicii, tsm mu to ide

    3. apr 2024

    @ninkasaska áno je to tak. Ale je to preto, lebo PP b vyhráva vďaka klamstvam. Je ho plný internet. Povie A, o pár mesiacov urobi B. A keď tak dopadne 100 situácii, tak ľudia s aspoň priemerným IQ si to všimnú a potom vzniká toto. A to tiež nemám rada zosmiešňovanie a urážanie iných ludi. Ale smerohlas toto vlastne robí nám ľuďom, a určitá časť im aj tlieska

    3. apr 2024

    @wanduska327 úplne súhlasím. On je tak nenormálne normálny. ...a vládol v úplne najhoršom období.

    3. apr 2024

    @stanulienkat Nemôžem s tebou súhlasiť ale rešpektujem tvoj názor....ale mám otázku a Fico za 12 rokov nespravil nič zlé?
    To je také pekné nadávať že za necelé 3 roky niekto doje... republiku....Igor vládol v období pandémii, ktorej sa bál snáď každý....mal na pleciach obrovskú zodpovednosť...ale vieš po vojne je každý generál

    3. apr 2024
    3. apr 2024

    @wanduska327 Fico robil vsetko zle. Len sme mali nadej dostat sa z tohto marazmu a Igor vsetko dodrbal. Teraz si to vyzerieme tak, ako za 12 rokov jeho vlady nie.

    3. apr 2024
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    @stanulienkat hmmm, takže nie voliči, ktorych fico a spol opili rožkom, za to môžu... Ale matovič, ach

    Vnormalnej spoločnosti volič nezvoli znovu vlka ktory zjedol babičku, aj keby sa prezliekol za čokolvek a slubil len to najlepsie, hlavne ked ešte pri tom aj huláka a hejtuje... Normalny volič nezabuda, ide ďalej a dá šancu niekomu, kto prichadza s normalnymi nazormi a vystupovanim, a ked sa aj v ňom sklame, tak zas ide dalej a vybera ďalej, z ďalšich možnosti

    Mne z toho stale vychadza že nie Matovič sám všetko dodrbal... robil čo vedel, v obdobi ktore sa mu ušlo, tak aky je... Na 90% za to môže volič, ktory si po Matovičej krasovlade vybral niečo, čo tu už bolo, aj napriek tomu že to nebolo dobre, ba dokonca to bolo sakra zlé

    3. apr 2024

    @ninkasaska Urcite nie.Lebo toho podporuju bud vyboxovane tupe mozgy ako Attila Vegh alebo milionarske pipiny ako Dominika a Jasminka.

    3. apr 2024

    @ingridd tak ako pises- v normalnej spolocnosti volic......
    Nas sa to ale asi netyka....

    4. apr 2024