somelierka
23. apr 2019
222 

Štyri týždne testovania Milva šampónov

Ahojte 😍😘

Chcela by som vám zhodnotiť moje štyri týždne testovania Milva šamponov. Veľmi by som sa chcela poďakovať konik_testuje, že z tak veľa uchádzačok som bola práve ja vybratá na testovanie. Nevedela som sa dočkať, kedy dorazí môj balík, aby som sa mohla pustiť do testovania.

Image title

Ako prvým som začala šampónom s arganovým olejom a biokeratínom, o ktorom som sa dočítala, že vyživuje každú časť suchých a poškodených vlasov, čo bolo aj v mojom prípade hneď po druhom umytí viditeľné. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. Moje vlasy boli po tomto šampóne krásne leske, hebké a nerobili sa mi lupiny. Šampón nádherne voňal a dosť penil, čo sa mne pri umývaní vlasov veľmi páči.

Šampón s makadámiovým olejom a chinínom: čo o ňom píšu? Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými. Tento som si vybrala ako druhý a po používaní sa mi začali tvoriť lupiny. No za mňa môžem povedať, že mne tento šampón vôbec nesadol, pretože vlasy som mala po použití veľmi suché a nedali sa rozčesať. Čiže som tento šampón ďalej nemohla používať, čo má mrzelo, pretože nádherne voňal.

Image title

Šampón s extraktom cesnaku a chinínu. Unikátna kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie, čo som spozorovala aj ja na sebe, že po česaní vlasov kefou nezostalo na nej veľa vlasov ako pri ostatných šampónoch. Šampón mal ružovú konzistenciu a nádhernú vôňu. Moje vlasy po ňom boli bohatšie a rovné.

Šampón s extraktom cesnaku a babassu olejom bol posledný, ktorý som testovala, a tento šampón som si zamilovala. Splnil presne moje očakávania a moje vlasy boli krásne voňavé, lesklé, a tá nádherná vôňa a ružová farba... No za mňa jednoznačne top 🔝👍Moje vlasy konečne neboli na všetky 4 svetové strany, krásne držali tvar a až po 4 dňoch začali mastniet. Z čoho som bola prekvapená, lebo pri iných šampónoch som už na 2 deň videla vlasy mastné.

Image title

Toto bolo moje testovanie kvalitných šamponov Milva, s ktorými som ja bola veľmi spokojná a vďačná, že som sa aj ja mohla zapojiť do testovania. Určite môj 🔝šampón budem používať aj naďalej pretože moje vlasy sú po ňom nádherné a krásne lesklé ako nikdy predtým 😉😊

Image title

#test_milva2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli