pr_clanok
25. jan 2016
2593 

Hľadáte prírodné riešenie chrípok a prechladnutí?

V zimných mesiacoch sme všetci viac náchylní na rôzne virózy, chrípky a prechladnutia. Naše deti v tomto období častejšie chýbajú v škôlke či škole práve kvôli niektorému zo spomínaných ochorení. Väčšinou to vyriešime návštevou lekára, ktorý nám predpíše rôzne medikamenty, či antibiotiká. Určite je to aj v mnohých prípadoch nevyhnutnosťou, najmä ak ide o vážnejšie zápalové ochorenie. Avšak existuje aj prírodné riešenie, ktoré je šetrné k organizmu a pomôže telu, aby sa s ochorením vyrovnalo samo, čím sa zároveň stávame odolnejšími nielen voči chorobám z prechladnutia, ale aj rôznym vírusovým ochoreniam.

Častejšie choroby bývajú príznakom zníženej imunity.

Ak ochoriete po každé, keď sa vo vašej blízkosti objaví niekto s chrípkou, alebo pri hoci aj krátkom pocite chladu vás postihne nádcha, bolesť hrdla, upchatý nos a podobne, znamená to, že vaša imunita nie je na tom najlepšie. Bolo by vhodné posilniť ju nielen takými prírodnými prostriedkami ako citrón, zázvor, med či kyslá kapusta, ale možno je načase vyskúšať čisto bylinné J.V.kvapky-IMUN. Nielenže pomáhajú zvýšiť imunitu organizmu, ale ak Vás trápi aj iný zdravotný problém, vďaka týmto kvapkám a samozrejme pri užívaní prípravku, ktorý je na ten problém určený, sa môžete rýchlejšie dostať „do formy“. Kvapky IMUN okrem toho zmierňujú aj mnohé z alergických reakcií.

Chrípku je potrebné hlavne vyležať, ale...

Jej priebeh môže byť aj vďaka kvapkám GRIP ľahší a rýchlejší. Navyše ak sa J.V.kvapky-GRIP užívajú v chrípkovom období sporadicky, aspoň 2x-3x do týždňa, pravdepodobne chrípku ani nedostanete, pretože váš organizmus bude voči chrípke odolnejší.

Zbavte sa bolesti hrdla pomocou byliniek.

Bolesť hrdla je jeden z najčastejších príznakov prechladnutia. Trpíme tým hlavne v zime, keďže sa nám môže častejšie stať, že sa buď nedostatočne oblečieme, alebo dýchame ústami príliš studený vzduch, prípadne strávime vonku viac času akoby sme mali. Už pri prvých príznakoch bolesti hrdla by ste mohli vyskúšať J.V.kvapky-ANGI a možno budete prekvapení. Tieto kvapky patria medzi mojich favoritov, mne zaberú dokonca oveľa skôr, ale to je dosť individuálne tak ako užívanie všetkých ostatných kvapiek z radu J.V.kvapky

Začni písať komentár...

Odošli